J2US ζευγάρια: Η καλλονή της ενημέρωσης και ο «βασιλιάς» των 90s
Just the 2 of us

J2US ζευγάρια: Η καλλονή της ενημέρωσης και ο «βασιλιάς» των 90s

J2US ζευγάρια: Η καλλονή της ενημέρωσης και ο «βασιλιάς» των 90s

Γνωρίστε καλύτερα την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι ένα από τα λαμπερά ζευγάρια του J2US και ήδη από τα πρώτα live ξεχώρισαν.

Η δημοσιογράφος και ο τραγουδιστής ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανέβηκαν στη σκηνή προκαλώντας ενθουσιασμό σε κριτές και κοινό.

ΜΠΑΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ (Διαγωνιζόμενη)

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου τα τελευταία δώδεκα χρόνια μπαινοβγαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών ανοίγοντας το παράθυρο τόσο στην ενημέρωση, όσο και την ψυχαγωγία. Βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ, χωρίς να χάνει ποτέ την αισιοδοξία της. Η Μπάγια γεννήθηκε στην Αθήνα και γονείς της ήταν ο αείμνηστος γλύπτης και ενδυματολόγος Ρενέ Αντωνόπουλος και η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου. Όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε σχέδιο μόδας και μακιγιάζ, ενώ παρακολούθησε και σεμινάρια δημοσίων σχέσεων. Το 2010 δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 ξεκινώντας έτσι δειλά – δειλά στο χώρο του μόντελινγκ. Το 2011 έλαβε μέρος σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, κερδίζοντας τον τίτλο “Miss Tourism Europe Queen 2011”. Συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα της δημοσιογραφίας στη σχολή ANT1 Media Lab, ενώ παράλληλα σπούδασε Ελληνικό πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το 2012, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, ξεκίνησε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Στην αρχή παρουσίαζε το δελτίο καιρού και αργότερα προστέθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Τη σεζόν 2013-2014, ο Γιώργος Παπαδάκης την έχρισε συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του, όπου έλεγε “Καλημέρα Ελλάδα” για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν. Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την παρουσίαση της εκπομπής «Survivor Πανόραμα». Μετά τη διακοπή της εκπομπής τον Απρίλιο του 2019, εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Ακραία Φαινόμενα» με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Τον Ιούλιο του 2019 αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ξεκινώντας την συνεργασία της με το διαδικτυακό κανάλι One Channel όπου παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή «One Line». Η συνέχεια την βρίσκει στο ενημερωτικό τμήμα του Mega Channel.

Το 2020 παρουσίασε μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Φιλιππίδη την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» στο Mega Channel. Το 2021 ξεκίνησε το δικό της γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό με τίτλο “Her News” που αφορά τη σύγχρονη γυναίκα και το 2023 ανέλαβε την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Νικήτα Κορωνάκη. Εκτός από το δικό της site, έχει αναλάβει και το marketing της οικογενειακής της επιχείρησης, του οίκου μόδας “Atelier Rene” με σχεδιάστρια την μητέρα της, Κατερίνα Αντωνοπούλου.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (Coach)

Ο τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης έχει συνδεθεί άρρηκτα με την δεκαετία του ‘90, όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία και παραμένει αγαπημένος του κοινού όλα αυτά τα χρόνια με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Τα πρώτα του ακούσματα στην μουσική τα είχε από τον παππού του. Ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και φωνητικής σε ωδείο και ήταν θέμα χρόνου η ενασχόλησή του με την μουσική. Πολύ γρήγορα βρέθηκε να τραγουδάει σε μικρούς χώρους… Το 1990, βρέθηκε στην πίστα του Romeo. Το ταλέντο του και η διάδρασή του με τον κόσμο στην σκηνή δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους δημιουργούς Τάκη Μπουγά και Πάνο Φαλάρα, που τον βοήθησαν να κάνει το ντεμπούτο του στην δισκογραφία.

Η πρώτη του δισκογραφική επιτυχία ήταν το τραγούδι “Ποιος μπορεί;”, που ανέβασε τις μετοχές του στην αθηναϊκή νύχτα. Ακολούθησε η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του με τον τίτλο “Ποιος;”. Από το δίσκο ξεπήδησαν οι μεγάλες επιτυχίες: “Μάγια“,
 “Ποιος κλαίει τώρα ποιος“, “Δεν είσαι εσύ” και “Αυτή τη Φορά” και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε χρυσός. Ακολούθησαν επιτυχημένες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας: Άννα Βίσση, Γιάννη Πουλόπουλο, Τόλη Βοσκόπουλο, Άντζελα Δημητρίου, Στέλιο Ρόκκο, Μαντώ, Δημήτρη Κόκοτα, Διονύση Σχοινά κ.α. Το 2009 ακολούθησε μια δεκαετία απομάκρυνσης από το τραγούδι και επανήλθε δυναμικά το 2018. Μέσα σ’ αυτή την δεκαετία ασχολήθηκε με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κάνοντας δική του εταιρεία με φωτοβολταϊκά, την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Το 2022 κυκλοφόρησε το κομμάτι “Πέσαν οι γέφυρες” και άρχισε ξανά εμφανίσεις. Ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Τσώνου και πριν δυο χρόνια απέκτησαν μαζί τα δίδυμα αγοράκια τους.

Διαβάστε επίσης

J2US – Δέσποινα Βανδή σε Μπάγια Αντωνοπούλου: «Βγήκες σαν να ήταν η σκηνή δική σου»