J2US ζευγάρια: Μια survivor και η κόρη γνωστού μουσικοσυνθέτη με το σπάνιο «μέταλλο»
Just the 2 of us

J2US ζευγάρια: Μια survivor και η κόρη γνωστού μουσικοσυνθέτη με το σπάνιο «μέταλλο»

J2US ζευγάρια: Μια survivor και η κόρη γνωστού μουσικοσυνθέτη με το σπάνιο «μέταλλο»

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη Χριστίνα Μηλιού

Έκαναν πάταγο στην πρεμιέρα του J2US ως γυναικείο ντουέτο αλλά και με την εντυπωσιακή ομορφιά τους. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άφησε τις σκληρές πίστες του Survivor και προσγειώθηκε μαζί με την coach της, την ταλαντούχα Χριστίνα Μηλιού στην σκηνή του μουσικού σόου και έδωσε το πρώτο δείγμα του τι μπορεί να κάνει!

Ποια είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (Διαγωνιζόμενη);

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πολυπράγμων και σίγουρα διαθέτει ένα πρόσωπο που λατρεύει ο φακός! Είναι μοντέλο, ηθοποιός, επιχειρηματίας και αδιαμφισβήτητα έχει μάθει να επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες. Η ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας, όπως είναι φυσικό, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν μόλις 8 ετών, όταν συμμετείχε στο πρώτο της διαφημιστικό σποτ! Μετά την ενηλικίωσή της συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες κορυφαίων brands, με συνεργασίες στο Μαϊάμι, την Τουρκία και την Ινδία. Τηλεοπτικά την γνωρίσαμε τη σεζόν 2012-2013 μέσα από την εκπομπή: «Πρωινό Mou» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, όπου συμμετείχε στη στήλη της μόδας. Ακολούθησε ακόμα μια σεζόν, στην πρωινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Η απαράμιλλη ομορφιά της, αλλά και το “τσαλάκωμα” της εικόνας της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του θεάτρου κι έτσι πολύ γρήγορα ο Μάρκος Σεφερλής της προτείνει να συνεργαστούν σε επιθεώρησή του στο “Δελφινάριο”. Η συνεργασία τους συνεχίστηκε και το 2016, στην επιτυχημένη παράσταση στο θέατρο “Περοκέ” με τον τίτλο “Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.” Το 2016 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά “Προδοσίες” του Στράτου Μαρκίδη. Το 2019 κέρδισε ένα ρόλο στην ταινία “Berlin i love you”, δίπλα στην Helen Mirren και στην Keira Knightley. Το 2020 συνεργάστηκε ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή στην παράσταση “Χαλβάη 5-0”. Το Καλοκαίρι του 2023 συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην παράσταση “Τι φάση πάλι ρε;” της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θέατρο “Άλσος” Η Ναυσικά αυτή τη στιγμή σπουδάζει υποκριτική στο “Demidov School Association”, μιας και το θέατρο όπως φαίνεται θα είναι το “λιμάνι” της. Το ευρύ κοινό την αγάπησε το 2022, μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor”. Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης μιας και είναι συνέταιρος σε καινούριο ταϊλανδέζικο εστιατόριο της Αθήνας.

Ποια είναι η Χριστίνα Μηλιού (Coach);

H Χριστίνα Μηλιού μετρά πολλά χρόνια στις αθηναϊκές σκηνές και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως την σεζόν που διανύουμε που βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia. Φέτος μας αιφνιδίασε ευχάριστα, αφού έκανε το ντεμπούτο της και στην υποκριτική, στην τηλεοπτική σειρά Στα Σύνορα. Η ενασχόλησή της με το τραγούδι ήταν μονόδρομος, μιας και η μουσική ήταν οικογενειακή υπόθεση για εκείνη. Η Χριστίνα, είναι κόρη του γνωστού μαέστρου και μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Μηλιού. Ο Δημήτρης Μηλιός έχει υπογράψει πολλές από τις επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 όπως το Μια καρδιά για σένανε που πρωτοτραγούδησε ο Φίλιππος Νικολάου. Δυστυχώς ο πατέρας της έφυγε από την ζωή, όταν η Χριστίνα ήταν 14 ετών. Η ίδια από εκείνη τη στιγμή ορκίστηκε στον εαυτό της, οτι θα συνεχίσει την ιστορία του και δουλεύει πολύ σκληρά για αυτό. Παράλληλα, στα πρώτα της βήματα είχε την στήριξη της μητέρας της που ήταν επίσης τραγουδίστρια. Από την παιδική της ηλικία ήταν έκδηλο το ταλέντο της και η κλίση της προς την μουσική κι έτσι ξεκίνησε από νωρίς μουσικές σπουδές. Μετά την ενηλικίωσή της ξεκίνησε δυναμικά να εισέρχεται στην μουσική βιομηχανία και να εργάζεται σε μεγάλες πίστες της Αθήνας. Το 2014 συμμετείχε στο The Voice και εντυπωσίασε το κοινό με το  «μέταλλο» της φωνής της. Ακολούθησαν σπουδαίες συνεργασίες επί σκηνής με κυριότερες αυτές με τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Βασίλη Καρρά, την Πάολα, τον Νίνο και τις Melisses. Τραγούδια της που έγιναν hits είναι: το Πες μου, το Δικό μου θέμα, η Ρόδα και Αυτά εκεί που ξέρει”. Εκτός από την σκηνή του Fantasia, η Χριστίνα συνεχίζει τις επιτυχημένες της εμφανίσεις κάθε Πέμπτη και στην Θεσσαλονίκη στο Lavalbone.