J2US ζευγάρια: Ο γοητευτικός «Λεωνίδας» από τη Γη της ελιάς και η νικήτρια του The Voice
Just the 2 of us

J2US ζευγάρια: Ο γοητευτικός «Λεωνίδας» από τη Γη της ελιάς και η νικήτρια του The Voice

J2US ζευγάρια: Ο γοητευτικός «Λεωνίδας» από τη Γη της ελιάς και η νικήτρια του The Voice

Γνωρίστε τον νεαρό ηθοποιό Ραφαήλ Καρυωτάκη και τη μοναδική Joanne

Ένα από τα πιο νεαρά και ενδιαφέροντα ζευγάρια του φετινού J2US είναι σίγουρα ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και η Joanne. Η νεραϊδένια coach που νίκησε στο The Voice και ο γοητευτικός ηθοποιός Ραφαήλ, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρώτο live του μουσικού σόου!

Ποιος είναι ο Ραφαήλ Καρυωτάκης (Διαγωνιζόμενος);

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, είναι ταλαντούχος ηθοποιός κι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της γενιάς του. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει και στα σπίτια των τηλεθεατών, πρωταγωνιστώντας στις πιο δημοφιλείς σειρές της μικρής οθόνης. Τον γνωρίσαμε στη Γη της Ελιάς, τη φετινή σεζόν συμμετέχει στον Έρωτα φυγά, ενώ πρόσφατα έκανε ένα guest επεισόδιο και στην σειρά του Alpha, Ο Σκαραβαίος.

Ο Ραφαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρός αγαπούσε τις τέχνες και ονειρευόταν ότι θα ασχοληθεί με το θέαμα. Αρχικά πίστευε ότι θα γίνει χορευτής αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι η υποκριτική είναι το πεδίο του. Ωστόσο μετά το σχολείο σπούδασε επιμελητής πτήσεων, επάγγελμα που δεν άσκησε ποτέ. Παράλληλα έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το modeling.

Την ίδια περίοδο ο αλγόριθμος του Τιk -Τοk ξετρελάθηκε με τα βιντεάκια του και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, βρέθηκε να συγκεντρώνει στο προφίλ του περισσότερους από 1.3 εκατομμύρια ακόλουθους. Εκτός από τα τηλεοπτικά του φέτος συμμετείχε και στην νεανική παράσταση Η ζωή μου στην τέχνη, ενώ προσφάτως ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την ταινία A big heartwarming Greek romance για λογαριασμό του Ηallmark USA, σε σκηνοθεσία Colin Theys, με συμπρωταγωνίστριά του την Danielle Chuchran.

Ποια είναι η Joanne (Coach);

Η Joanne, από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό, εντυπωσίασε με τη βελούδινη φωνή της. Το 2021, κέρδισε την πρώτη θέση στο μουσικό διαγωνισμό The Voice κι από τότε άρχισε να συσπειρώνει το κοινό της που συνεχώς αυξάνεται. Η Joanne (Τζοάν) ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ της καθώς πειραματίζεται συνέχεια με την εικόνα της, αλλά και για τον δυναμισμό με τον οποίο αντιμετωπίζει το πρόβλημα οράσεως που έχει εκ γενετής. Μεγάλωσε μέσα σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, αφού γονείς της είναι οι ηθοποιοί Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Μαρία Κατσιαδάκη και νονά της η Λυδία Φωτοπούλου. Οπότε για την ίδια ήταν αναπόφευκτο να στραφεί στις τέχνες.

To πρώτο της single ήταν μια fresh & dance εκδοχή του εμβληματικού Twist In My Sobriety της Tanita Tikaram που πρωτοακούσαμε το 1988. Τη νέα έκδοση του πασίγνωστου τραγουδιού επιμελήθηκαν ο κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός & DJ Μιχάλης Τσαουσόπουλος μαζί με τους ARCADE, ενώ τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβαν η coach της Joanne στο The Voice, Έλενα Παπαρίζου, και ο Νεκτάριος Κόκκινος. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια ατμοσφαιρική επανεκτέλεση του τραγουδιού Troubled waters. H ερμηνεία της αγαπήθηκε από το κοινό, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Alpha, The Secret Song κι έτσι ήταν θέμα χρόνου η επίσημη κυκλοφορία του στο Spotify. H Joanne θέλει συνεχώς να δοκιμάζει νέες εμπειρίες, γιατί πιστεύει πως μόνο όταν κάτι το ζεις, μπορείς να καταλάβεις τι πραγματικά σου αρέσει και σου ταιριάζει.