Στέλιος Δρουμαλιάς: «Η Άντζελα ήταν φορτισμένη αλλά θα είναι στο live του J2US»
Just the 2 of us

Στέλιος Δρουμαλιάς: «Η Άντζελα ήταν φορτισμένη αλλά θα είναι στο live του J2US»

Στέλιος Δρουμαλιάς: «Η Άντζελα ήταν φορτισμένη αλλά θα είναι στο live του J2US»

«Μου είχε κλείσει η φωνή και δεν μπορούσα να συνεννοηθώ με άνθρωπο», δήλωσε ο Χρήστος Κούτρας

Αναμένοντας το δεύτερο live του J2US, η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στα backstage, συνάντησε τους παίκτες και  μίλησαν για τις πρόβες τους. Ανάμεσα τους ο Στέλιος Δρουμαλιάς, η Χριστίνα Μηλιού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Τραιάνα Ανανία, ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο Στέλιος Δρουμαλιάς ο οποίος μίλησε για το διαγωνιστικό του ταίρι, την Άντζελα Δημητρίου και όσα ξέρει για την εμφάνιση της στο live, τι είπε:

«Σήμερα θα είμαι μόνος μου στην πρόβα, λογικό είχαμε μιλήσει και την Δευτέρα και την Τρίτη με την Άντζελα. Μου είχε πει ότι η κατάσταση της υγεία της μητέρας της δεν είναι και τόσο καλή, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και στις πρόβες και ψυχολογικά πεσμένη. Από όσο ξέρω θα είναι στο live το Σάββατο απλά σήμερα θα κάνω μόνος μου την πρόβα».

Επίσης η Χριστίνα Μηλιού αποκάλυψε το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τι αναμένουμε από την εμφάνιση τους:

«Το Σάββατο θα τραγουδήσουμε Δέσποινα Βανδή μπροστά στην Δέσποινα Βανδή, το ”Σ’αγαπάω και δεν πάω κοάλα”», είπε η Χριστίνα Μηλιού.

«Θέλω να περάσω καλά στο J2US αλλά είμαι και πολύ ανταγωνιστική και θέλω να παω καλά. Δεν ξέρω αν θα έρθει να με δει ο σύντροφος μου στο live».

Η Τραϊάνα Ανανία και αποκάλυψε ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν το Σάββατο μαζί με τον Δημήτρη Κόκοτα θα είναι της Άννας Βίσση.

Ακόμα ο Χρήστος Κούτρας μίλησε για την εξέλιξη από τις πρόβες του με την Στέλλα Κονιτοπούλου, τι είπε:

«Από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα το πρωί δεν είχα φωνή καθόλου, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ με άνθρωπο. Θα τραγουδήσουμε το ”Άστο να μείνουμε φίλοι”».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Τι λένε οι coaches και οι μαθητές ο ένας για τον άλλον στα κιου τους μετά το πρώτο live;