Καινούργιου: Η ανοιχτή πρόταση στον Στέφανο Κωνσταντινίδη – «Είσαι ευπρόσδεκτος»
Τηλεόραση

Καινούργιου: Η ανοιχτή πρόταση στον Στέφανο Κωνσταντινίδη – «Είσαι ευπρόσδεκτος»

Καινούργιου: Η ανοιχτή πρόταση στον Στέφανο Κωνσταντινίδη – «Είσαι ευπρόσδεκτος»

Ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι δεν είναι καλά επειδή κόπηκε απότομα η εκπομπή που βρισκόταν

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της Super Kατερίνας μετά το αιφνιδιαστικό κόψιμο του Mega Καλημέρα ακόμα νωρίτερα, αύριο, Παρασκευή 26/4.

«Πολλοί συνάδελφοι πήγαν σπίτι τους νωρίτερα αλλά τα κανάλια δεν είναι ιδρύματα.

Πήγα στο Mega να κάνω επιτυχία. Ας τελειώνουμε και τα λέμε του χρόνου. Έχω θυμό με τον εαυτό μου.

Δεν θα μπορούσα να το έχω προβλέψει. Η δουλειά μας έχει ανάγκη από καλούς ρεπόρτερ, αρχισυντάκτες που λείπουν από την αγορά, από μοντέρ. Όποιος του χρόνου είναι σπίτι του κάτι συμβαίνει. Οπότε μην αγχωνόμαστε. Εγώ λέω να προσέχουν τις επιλογές τους. Το Μega είναι πολύ σοβαρό  κανάλι, σέβεται τις συμβάσεις, καλό είναι να προσέχουμε τις επιλογές μας».

Η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε ότι πέρσι ήθελε να παραμείνει ο Στέφανος Κωνσταντίδης στην εκπομπή της αλλά εκείνος ήθελε κάτι διαφορετικό.

«Να πω κάτι με αγάπη, ότι η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει τον Σεπτέμβρη, είσαι ευπρόσδεκτος και ήσουν ένας από τους καλύτερους συνεργάτες. Η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις φέτος» ήταν η πρότασή της.

Και η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε την εξέλιξη αυτή:

«Ψέματα δεν μπορώ να πω. Σαφώς και δεν είμαι χαρούμενη. Και η δική μου σύμβαση έληξε. Εγώ έχω μια σύμβαση ορισμένου χρόνου και συνομίλησα με τον διευθυντή μας και λήγει με το τέλος της εκπομπής» είπε η Νανά Παλαιτσάκη.