Κακοκαιρία Daniel: 7ος νεκρός στον Βόλο –  «Φουσκώνει» ο Πηνειός – Εκκενώνονται χωριά και περιοχές
Τηλεόραση

Κακοκαιρία Daniel: 7ος νεκρός στον Βόλο – «Φουσκώνει» ο Πηνειός – Εκκενώνονται χωριά και περιοχές

Κακοκαιρία Daniel: 7ος νεκρός στον Βόλο –  «Φουσκώνει» ο Πηνειός – Εκκενώνονται χωριά και περιοχές

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από την κακοκαιρία

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 69χρονος στη θαλάσσια περιοχή Άναυρου Βόλου.

Πλωτό του Λιμενικού Σώματος μετέβη στο σημείο περισυνελέγοντας τον 69χρονο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συνεχίζονται τα πλημμυρικά φαινόμενα στη Λάρισα

Συνεχίζονται τα πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη της Λάρισας, λόγω της αυξημένης ροής των υδάτων στον Πηνειό, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το επόμενο διάστημα.

Με ανακοίνωσή του ο δήμος Λαρισαίων καλεί για εκκένωση των Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή της Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ενημερώνονται οι κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης (παλιές και νέες) να εκκενώσουν τις ισόγειες κατοικίες της περιοχής τους. Αν έχουν πρόσβαση σε διαμερίσματα άνω του ισογείου να οδηγηθούν προς αυτά. Διαφορετικά θα μπορούν να προσεγγίσουν προς τη δομή φιλοξενίας που έχει συσταθεί στο Κλειστό της Νεάπολης. Απευθύνουμε θερμή παράκληση προς τους πολίτες της Λάρισας να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρχών”.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Γιαννούλη και στις εργατικές κατοικίες προκειμένου να τις εκκενώσουν και να κατευθυνθούν προς τον Τύρναβο και τη Λάρισα λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού.