Κακοκαιρία Daniel: Στο πλευρό των πληγέντων ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός
Τηλεόραση

Κακοκαιρία Daniel: Στο πλευρό των πληγέντων ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Κακοκαιρία Daniel: Στο πλευρό των πληγέντων ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν αποδείξει ότι σε κάθε μεγάλη κρίση στέκονται εμπράκτως δίπλα στην κοινωνία.

Έτσι και τώρα, στην ανείπωτη καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, ο Ολυμπιακός έστειλε 30.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό που τόσο έχουν ανάγκη στον Βόλο.

Οι κάτοικοι του Βόλου χαιρέτησαν την ενέργεια του Ολυμπιακού, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη τη Θεσσαλία. Ο

Ο Ολυμπιακός της Μάνδρας, της Κεφαλλονιάς, της Ψερίμου, της Λάρισας, της Κρήτης, της Εύβοιας και τώρα στο πλευρό του Βόλου και όπου υπάρχει ανάγκη. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις δύσκολες στιγμές που ζούμε στη χώρα μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες. Κουράγιο και δύναμη σε όσους έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους» ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Την Παρασκευή υπήρξε επικοινωνία και με τον αντιδήμαρχο Καρδίτσας, με σκοπό να γίνει ξεκάθαρο τι ανάγκες υπάρχουν στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για αποστολή βοήθειας.

Με απόφαση του κ. Μαρινάκη αποστέλλονται άμεσα και στην Καρδίτσα 25.000 φιάλες νερού 1.5 λίτρου μαζί με είδη πρώτης ανάγκης και ξηρά τροφή, με σκοπό να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες όσων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Η κοινωνική προσφορά είναι συνειδητή επιλογή για τον Ολυμπιακό, με απόφαση Βαγγέλη Μαρινάκη: Πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο. Με ευχή όλων, αυτή να είναι η τελευταία φορά που οι σε όσους το έχουν ανάγκη».