Καλομοίρα – I am a celebrity: «Ξέρω χρόνια τον Λιανό, έχουμε κοινά και θα περάσουμε ωραία»
Τηλεόραση

Καλομοίρα – I am a celebrity: «Ξέρω χρόνια τον Λιανό, έχουμε κοινά και θα περάσουμε ωραία»

Καλομοίρα – I am a celebrity: «Ξέρω χρόνια τον Λιανό, έχουμε κοινά και θα περάσουμε ωραία»

Όσα είπε στην εκπομπή Γεια σου του ΣΚΑΪ για το νέο ριάλιτι που θα συμπαρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο

Μαζί με τον Γιώργο Λιανό θα βρίσκεται η Καλομοίρα τη νέα σεζόν αφού θα παρουσιάζουν το ριάλιτι I am a celebrity get me out of here μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η πρώτη τους φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (15/9), με τον ενθουσιασμό τους να είναι εμφανής.

Η Καλομοίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για την απόφασή της να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι αλλά και το πώς το πήρε η οικογένειά της.

«Χάρηκα πολύ για την πρόταση, είναι ένα πρότζεκτ με χιούμορ, διασκέδαση, ήλιο, ωραία παρέα. Ξέρω χρόνια τον Λιανό, έχουμε κοινά και θα περάσουμε πολύ ωραία.

Αν δω κάτι μικρό, όπως μυρμήγκι, θα τρελαθώ. Δεν είμαι για φίδια. Ήδη έχω πάρει σπρέι για όταν θα κοιμάμαι», ανέφερε αρχικά.

Και προσθέτει: «Έκατσα κάτω με την οικογένεια, με τον Γιώργο, με τα παιδιά και είπαμε ότι θα λείπω 45 μέρες και μου είπαν “μαμά, κάντο”. Με υποστηρίζουν πολύ τα παιδιά μου και είναι ωραίο».

Για το εάν χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες της, εξήγησε: «Με ρωτάνε στον δρόμο αν έχω κάνει κάτι και μου λένε ότι είμαι πιο όμορφη από κοντά.

Φίλτρα δεν βάζω μόνο το πιο ωραίο φως που θα βρω. Εγώ βάζω πολλές κρέμες, να μην είναι σκληρό το δέρμα, αγγούρια».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το I am a celebrity

«Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του I’ M A CELEBRITY… get me out of here.

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων.

Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια.

Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα!

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα! Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…» αναφέρει το δελτίο τύπου.

Το κανάλι έβγαλε και νέο τρέιλερ με αποσπάσματα από τα ξένα προγράμματα.

Διαβάστε επίσης

Λιανός – Καλομοίρα: Η επίσημη φωτογραφία τους για το I am a celebrity