«Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» spoiler: «Θα έχω ερωτική σχέση με την Τζένη Θεωνά»
Τηλεόραση

«Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» spoiler: «Θα έχω ερωτική σχέση με την Τζένη Θεωνά»

«Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» spoiler: «Θα έχω ερωτική σχέση με την Τζένη Θεωνά»

Όσα αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο

«Ποδαρικό» στην πρεμιέρα του «Στούντιο 4» έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Η σειρά κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στις 11 Σεπτεμβρίου στις 21:45 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ο καθηγητής Νικόλας που υποδύεται θα διδάξει σε ένα ιδιωτικό σχολείο και όπως είπε σε αυτή τη σεζόν όλοι οι μύθοι γύρω από τον πλούτο και την φτώχεια καταρρίπτονται.

«Δεν ξέρω αν θα καθηλώσει αλλά είναι ενδιαφέρουσα η ιδέα του συγγραφέα. Φεύγω σαν Νικόλας από το σχολείο και βρίσκομαι σε ένα ιδιωτικό σχολείο, η παραβατικότητα υπάρχει. Οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι, καταρρίπτονται οι μύθοι ότι η φτώχεια φέρνει παραβατικότητα. Είναι ενδιαφέρον το πράγμα, έχουμε διαβάσει μέχρι το 20ο επεισόδιο.

Η αλήθεια είναι ότι είχα αδυναμία στα παιδιά και στους παππούδες και τώρα με έφερε πιο κοντά γιατί τα νέα παιδιά με τροφοδοτούνται. Είμαι μαζί τους, τα κοιτάζω γιατί τροφοδοτούμαι από τη ζωή που ζουν. Αν πάρουμε τη τεχνολογία, εμείς είμαστε αναλφάβητοι. Δεν ξέρω να ανεβάζω φωτογραφία στα social, ούτε να μπαίνω. Αρνούμαι σημαντικά. Ξέρω μόνο να στείλω μέιλ».

Μεταξύ άλλων, έδωσε και ένα spoiler για την ερωτική σχέση που θα έχει τη φετινή σεζόν με την παρτενέρ του ως Νικόλας.

«Σιγά σιγά φαίνεται ότι θα έχω ερωτική σχέση με την Τζένη Θεωνά. Πέρυσι ήταν με την Έμιλυ Κολιανδρή.

Ζητάω πάντα τις ωραίες γυναίκες (γελάει). Θα μου βάλουν συνομήλικη; Σοβαρολογείς; Σαν παρτενέρ; Τον κόσμο δεν τον λυπάσαι;».