Καραγκούνιας για Γεωργουδάκη: «Λέει μπαρούφες – Βλέπει πολλά έργα και τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του…»
Τηλεόραση

Καραγκούνιας για Γεωργουδάκη: «Λέει μπαρούφες – Βλέπει πολλά έργα και τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του…»

Καραγκούνιας για Γεωργουδάκη: «Λέει μπαρούφες – Βλέπει πολλά έργα και τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του…»

Η απάντηση του Τάκη Καραγκούνια στον Άγγελο Γεωργουδάκη

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην εκπομπή Fay’s time και απάντησε σε όσα του “καταλόγισε” ο Άγγελος Γεωργουδάκης στη χθεσινή 20/2 εκπομπή.

«Έχω πικραθεί με τον Άγγελο, είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και με αυτόν και με την οικογένεια του. Με έχει στεναχωρήσει που βγήκε εχθές και είπε όλα αυτά στο Fay’s time, γιατι δεν ευσταθούν και είναι «μπαρούφες». Δεν γίνεται να λέει οτι έχει να με δει δυο χρόνια τη στιγμή που κατά τη διάρκεια του All star πήγαινε και έβλεπε μαζί με την κόρη μου και τη Δήμητρα το Survivor μαζί φορώντας τη μπαντάνα μου.

Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι δεν έχουμε επικοινωνία ενώ έχω τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα που του έχω στείλει ακόμα και πριν φύγει για το παιχνίδι. Του είχα πει ότι σίγουρα με έχει πειράξει το ότι δεν μου είπε ότι θα μπει στο παιχνίδι, μου το απέκρυψε. Τι έχει κάνει η οικογένεια του για εμένα; Μάλλον ξεχνάει ο Άγγελος τι έχω κάνει εγώ για αυτόν. Τον Άγγελο τον αγαπάω αλλά πιθανόν να βλέπει πολλά έργα και να τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του.

Άγγελε αν θες κάτι να μου πεις, έλα να με βρεις. Που του έκανα πόλεμο εγώ; Άγγελε εγώ θα σε συγχωρήσω γιατί εγώ είμαι πατέρας και σε βλέπω σαν παιδί μου. Είσαι μικρός στην ηλικία και μπορεί να σκέφτηκες αυθόρμητα. Δεν σε έχω πολεμήσει ποτέ μου Άγγελε, δεν σου έχω φερθεί ποτέ άσχημα απλά ερωτήθηκα και έπρεπε να πω την αλήθεια. Έχω κάνει πάρα πολλά εγώ για εσένα», ανέφερε ως απάντηση στον Άγγελο Γεωργουδάκη.

«Αν ήθελες δημοσιότητα στο κεφάλι το δικό μου, πρόβλημα σου. Εγώ δεν θα σου δώσω άλλο χώρο φίλε. Έλα να με βρεις όποτε θέλεις, εδώ είμαι…», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Άγγελος Γεωργουδάκης: «Ο Τάκης Καραγκούνιας με πολέμησε για να μην μπω στο Survivor»