Κασσελάκης στην ΠτΔ, με κοστούμι – Το λάθος που έκανε σύμφωνα με τον Μικρούτσικο
Τηλεόραση

Κασσελάκης στην ΠτΔ, με κοστούμι – Το λάθος που έκανε σύμφωνα με τον Μικρούτσικο

Κασσελάκης στην ΠτΔ, με κοστούμι – Το λάθος που έκανε σύμφωνα με τον Μικρούτσικο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μια έντονη αντιπαράθεση για το θέμα Κασσελάκη με τον Γιάννη Πουλόπουλο

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η κάμερα έπιασε τη συζήτησή τους για τις δυσκολίες της χώρας μας λόγω των καιρικών φαινομένων.

Αυτή τη φορά φορούσε κοστούμι και γραβάτα για να συναντήσει την Πρόεδρο.

«Ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριάς μας θα το κάνουμε» τόνισε ενώ η κ. Σακελλαροπούλου επεσήμανε ότι η κλιματική κρίση είναι εδώ και τα πράγματα δεν θα γίνουν πιο εύκολα και πως πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να είναι πάντα έτοιμος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όμως εντόπισε λάθος στην παρουσία του εκεί.

«Μιλάει στον αρχηγό του κράτους, θεσμικός ρόλος μοναδικός και θα έπρεπε να της πει ότι το κράτος δεν είναι εδώ. Συμφώνησε ότι όλα είναι θέμα της κλιματικής κρίσης. Έπρεπε να της πει κάθετα “το κράτος πού είναι;”».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε ενστάσεις καθώς όπως είπε «κάνουμε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση» με τον Μικρούτσικο να τονίζει ότι «κάνουμε κριτική στον Κασσελάκη όχι μόνο για το τι τρώει αλλά και ο τρόπος που θα αντιπολιτευτεί. Όταν λέει στον Μητσοτάκη διάφορα να τα πει και στην Πρόεδρο».

Η απάντηση Κασσελάκη στον Μητσοτάκη

Νωρίτερα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει στον πρωθυπουργό μετά τα όσα είπε για εκείνον στο Κεντρικό Δελτίο του Alpha.

«Να αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης. Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει και για ό,τι κάνει θα έχει όλη την ευθύνη. Ντρέτα» του είπε σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.