Καταπέλτης ο Πετρίδης για το Γωγουλίνι: «Για την Αννούλα το καταλαβαίνω, τα άλλα τα παράσιτα…»
Τηλεόραση

Καταπέλτης ο Πετρίδης για το Γωγουλίνι: «Για την Αννούλα το καταλαβαίνω, τα άλλα τα παράσιτα…»

Καταπέλτης ο Πετρίδης για το Γωγουλίνι: «Για την Αννούλα το καταλαβαίνω, τα άλλα τα παράσιτα…»

Δεν συγκράτησε τον θυμό του για το περιβόητο στόρι από το πάρτι λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Για το θέμα του story της Γωγώς Γαρυφάλλου από το πάρτι γενεθλίων της λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, μίλησε στη Super Κατερίνα ο Αλέξανδρος Πετρίδης.

Στο πάρτι ήταν παρούσα και η Αννούλα Φλωρινιώτη, και το ζήτημα του story εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις.

Στη Super Κατερίνα προβλήθηκαν νέες δηλώσεις και της Γωγώς αλλά και της Άννας για αυτό.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Σήμερα όπως και κάθε μέρα είμαι δίπλα στην κουμπάρα μου γιατί με έχει ανάγκη, γιατί είναι γιορτές και πρέπει να μην νιώθει ότι είναι μόνη της αλλά έχει κοντά της και την “αδελφή” της. Για μας ο Νίκος έκανε γάμο, έτσι το έχουμε περάσει εμείς. Έκανα την ανάρτηση διότι με τον Νίκο το όνειρό μας ήταν να πάμε στο J2US, το προτείναμε στον Νίκο τον Κοκλώνη να παραβρεθούμε εκεί ως ζευγάρι. Πράγμα που δεν θα γίνει αλλά εγώ θέλω να πω ότι θα ήθελα πολύ να πάω και να αφιερώσω όλη τη συμμετοχή μου σε αυτόν τον άγγελο».

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν χαρακτηριστικό: «Όχι Κατερίνα, δεν θέλω να πω κάτι από σεβασμό σε αυτό το παλικάρι που έφυγε. Έχω να σχολιάζω και να είμαι και μέσα αλλά σαν σεβασμός σε αυτό το παλικάρι, δεν θα σχολιάσω τίποτα, θα κάτσω προσοχή και θα περιμένω το επόμενο θέμα».

Αννούλα Φλωρινιώτη: «Είναι η δουλειά μου, ζω από αυτό»

«Αναγκάζομαι να επιστρέψω στη δουλειά και το ζητάω γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι τόσοι τραγουδιστές μέσα, άμα δεν πάω εγώ μπορεί να μην γίνει το live, είναι αμαρτία για τα παιδιά. Είναι δουλειά μου, κακά τα ψέματα, από αυτό ζω και πρέπει να το κάνω.  Έχω μεγάλη άρνηση γι΄αυτό που έχει συμβεί, προσπαθώ να λειτουργώ σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα. Δουλεύω όλη μέρα, γυρίζω σπίτι μόνο για να κάνω μπάνιο» δήλωσε η Άννα Φλωρινιώτη.

Αλέξανδρος Πετρίδης: «Κι εγώ έπρεπε να δουλέψω, δεν πούλησα τον θάνατο του μπαμπά μου»

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης πάντως, παρουσιαστής και τραγουδιστής, μίλησε στη δική του εκπομπή πολύ έντονα για το επίμαχο βίντεο.

«Όλα αυτά για δυο λεπτά δημοσιότητας! Ό,τι και να κάνετε δεν κάνετε ποτέ ουσιαστική τηλεόραση, πάρτε το χαμπάρι και αδειάστε μας τη γωνιά» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας ζωντανά στη Super Kατερίνα εξήγησε γιατί «ξέσπασε» στην εκπομπή του και ήταν καταπέλτης και πάλι για το βίντεο της Γωγώς Γαρυφάλλου.

«Δεν ήμουν ποτέ φίλος για τον Νίκο Φλωρινιώτη, δεν έλεγα ούτε καλησπέρα. Ήμουν πολύ φίλος και καλούσα τον πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη και την Αννούλα. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα ότι πρέπει να τα πω γιατί χάθηκε ένα νέο παιδί και με έχει ταράξει.

Όταν ένας Αντρέας Μικρούτσικος δεν μιλάει από σεβασμό οι δικοί του από σεβασμό δεν έπρεπε να μην ανεβάσουν τα βίντεο;

Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ, όταν ξεκίνησα το τραγούδι, ήρθαν όλα τα κανάλια να τραβήξουν την πρεμιέρα. Το προηγούμενο βράδυ κήδεψα τον πατέρα μου. Κανένας επώνυμος δεν ήρθε, το κράτησα μυστικό, ακόμα και στον Σπύρο Μπιμπίλα που το ήξερε απαγόρευσα να έρθει.

Κι εγώ είχα ανάγκη να δουλέψω, δεν πούλησα ποτέ τον θάνατο του μπαμπά μου για να μαζέψω κόσμο.

Ναι, η ζωή συνεχίζεται. Όπως τα λένε όμως, να μην κάνουμε ούτε κηδεία!» είπε έξαλλος.