Κατερίνα Διδασκάλου: Τα δάκρυα για τα παιδιά της – «Ένιωσα τύψεις που…»
Τηλεόραση

Κατερίνα Διδασκάλου: Τα δάκρυα για τα παιδιά της – «Ένιωσα τύψεις που…»

Κατερίνα Διδασκάλου: Τα δάκρυα για τα παιδιά της – «Ένιωσα τύψεις που…»

Φορτισμένη η αγαπημένη ηθοποιός

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

«Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Μερικές φορές χωλαίνει η διαχείριση της προσωπικής ζωής και της οικογένειας, χωλαίνει αναγκαστικά. Τα εγγόνια μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα. Έχουν έρθει τώρα για λίγες μέρες από το Άμστερνταμ και με ρωτούσαν “Κατρίν, που πας;”. Έτσι με αποκαλούν και μου θυμίζουν λίγο τα παιδιά μου, που μου έλεγαν και αυτά “πού πας”».

«Βέβαια και ένιωσα τύψεις που άφηνα τα παιδιά μου. Κάποια στιγμή τους είπα “Δεν θα πω ποτέ πως θυσιάστηκα. Έκανα επιλογή να είναι κοντά σας και να μην κάνω κάτι. Έκανα επιλογή να είμαι μακριά σας και να κάνω κάτι”. Ένιωσα ότι τους στέρησα την παρουσία μου, φυσικά. Δεν είμαι η μαμά του “πήρες ζακέτα;” και του “έφαγες;”.

Η φροντίδα είναι κάτι που έρχεται από μέσα. Στα εγγόνια μου όμως, όχι, δεν δίνω σοκολάτες ούτε και ζάχαρη! Τους παίρνω γλειφιτζούρια χωρίς ζάχαρη από το φαρμακείο. Θα ήθελα να έχω τα παιδιά μου πιο κοντά μου, τώρα που μπορώ και έχω την πολυτέλεια να δουλεύω ίσως λιγότερο κάποιες σεζόν, όπως και μια ισορροπημένη προσωπική ζωή».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Διδασκάλου: «Στη ζωή μου είμαι “καραγκιόζης” αλλά έλεγα “πώς θα κάνω κωμωδία”;»