Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η κοινωνία κάνει την τηλεόραση, αυτά θέλει ο κόσμος»
Τηλεόραση

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η κοινωνία κάνει την τηλεόραση, αυτά θέλει ο κόσμος»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η κοινωνία κάνει την τηλεόραση, αυτά θέλει ο κόσμος»

Όσα είπε στο Στούντιο 4

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την τηλεόραση, το κατεξοχήν αντικείμενό της.

«Αδικήθηκαν άνθρωποι με σωματικά χαρακτηριστικά στην τηλεόραση. Αυτό ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Και να έχω αδικήσει άνθρωπο δεν νομίζω ότι εξαρτιόταν από μένα. Έχω δει ανθρώπους να πηγαίνουν πολύ ψηλότερα από όσο φανταζόμουν. Οφειλόταν στη συναισθηματική τους ευφυΐα και στο περιβάλλον που είχαν δίπλα τους» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε -χωρίς να κατονομάσει- στην Τζούλια Αλεξανδράτου.

«Τη θυμόσαστε εκείνη την κοπέλα από τα καλλιστεία που δεν βγήκε και ακολούθησε μια άλλη πορεία; Επρόκειτο για μια τρομακτικά όμορφη κοπέλα αλλά είχε ένα περιβάλλον που την πήγαινε λάθος, της έλεγε “θα γίνεις αυτό ή δεν θα γίνεις τίποτα κάνοντας οτιδήποτε χρειαστεί για να το πετύχεις”.

«Η κοινωνία κάνει την τηλεόραση. Προφανώς σε κάποια θέματα μπορεί η τηλεόραση μπορεί να επηρεάσει την κοινωνία. Όμως ισχύει το “αυτό θέλει ο κόσμος”. Δεν το λέω με την κακή έννοια. Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή έχει τα πάντα.  Η τηλεόραση απαντά σε αυτό που θέλει η κοινωνία, μπορεί όμως ένα τσικ καλύτερα. Αν οι ψυχαγωγικές εκπομπές άλλαζαν θεματολογία δεν θα τις έβλεπε κανείς.

Δεν πιστεύω ότι είναι πιο τοξική η τηλεόραση τώρα. Είναι πιο μικρή, πιο αυτοαναφορική.

«Ζούμε σε πολλούς κλάδους την δικτατορία της πολιτικής ορθότητας όμως δεν ξέρω να σου ποια θα ήταν η λύση» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε τι εννοεί.