Κατερίνα Καινούργιου για συνέντευξη Μικρούτσικου: «Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω!»
Τηλεόραση

Κατερίνα Καινούργιου για συνέντευξη Μικρούτσικου: «Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω!»

Κατερίνα Καινούργιου για συνέντευξη Μικρούτσικου: «Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω!»

Συζήτησεις έχει φέρει η συνέντευξη Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ!

Η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ! έχει φέρει συζητήσεις στα πάνελ των εκπομπών για όσα είπε και φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου είχε μόνο καλά λόγια για τον συνεργάτη της μπροστά από τις κάμερες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρωτήθηκε για τις εντάσεις ανάμεσα σε εκείνον και την παρουσιάστρια στην εκπομπή της και αν έχει φέρει τον παραγωγό του, Νίκο Κοκλώνη σε δύσκολη θέση.

«Πρώτον, το να νιώθω υποχρέωση δεν σημαίνει ότι θα κάθομαι όρθιος στο ένα πόδι και θα παριστάνω κάποιον που δεν είμαι. Δεύτερον, από ένα σημείο και πέρα η στάση μου τον ευνόησε ως παραγωγό. Τρίτον, η παρέμβαση του Νίκου ήταν του τύπου «έλα μωρέ, Ανδρέα». Όταν μιλάς μαζί του είναι τόσο καλό παιδί που δεν μπορείς να του χαλάς χατίρι. Όταν με είχε πρωτοφωνάξει να συνεργαστούμε, του είχα πει: “Ξέρεις ότι έχω οικονομική ανάγκη, αλλά δεν θα συζητήσουμε για τα χρήματα. Ένα πράγμα όμως θα με αφήσεις να κάνω. Να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου. Μη με μετατρέψεις σε ουραγό της δικής σου άποψης, είτε για να μη σε στενοχωρώ είτε για να τα έχω καλά μαζί σου. Δες με σαν έναν αντάρτη. Αν δεν σου αρέσει η γνώμη μου, δεν θα σου κακιώσω”» απάντησε.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Να πω κάτι επειδή διάβασα όλη τη συνέντευξη, τον τιμούν όσα είπε ειδικά για τον Νίκο και πράγματα που δεν έχει πει ούτε σε μένα.

Ποτέ δεν είπε ο Νίκος Κοκλώνης μην τσακωθείς με την Κατερίνα ή μην την προσβάλλεις. Ίσα ίσα σε μένα έχει πει ότι θέλει σεβασμό κτλ.

Όσοι διαπληκτισμοί και να έχουν γίνει και να έχουμε στεναχωρηθεί, με το που φεύγουμε από δω αυτό τελειώνει, δεν θα συνεχιστεί στο διάλειμμα.

Διαφωνούμε σε κάτι στον αέρα; Τελείωσε. Αυτό είναι ένα καλό και ένα κακό και δικό μου και του Αντρέα ότι είμαστε πάρα πολύ ειλικρινείς και αυτό πληρώνουμε. Σαν παιδί του με έχει ο Αντρέας.

Ο Νίκος δεν θα του έλεγε ποτέ να κάτσει στο ένα πόδι. Ούτε εγώ θα πω “Αντρέα μην πεις κάτι γιατί εγώ είμαι παρουσιάστρια”. Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω γιατί σέβομαι την πορεία του» είπε η Κατερίνα.

Το σχόλιο Μικρούτσικου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες μέρες με τον Δημήτρη Παπανώτα, πιστεύεις ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης πρέπει να δοκιμάζονται στον πολιτικό στίβο;

Καταρχάς, διαχωρίζω τις Βουλευτικές και τις Ευρωεκλογές. Στις μεν εκλέγονται 300 βουλευτές, στις άλλες μόλις 21. Δεν είναι μόνο ποσοτικό το θέμα, είναι και ποιοτικό. Η σωστή πορεία για να μπεις στην πολιτική είναι, πρώτον, να είσαι ευαίσθητο άτομο, ενημερωμένο και μαχητικό. Ο πρόναος είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, ο ναός είναι η Βουλή και το ιερό –επειδή είναι το πιο δύσκολο να μπεις– είναι το Ευρωκοινοβούλιο. Εκλέγεις 21 άτομα για να ασχοληθούν με θέματα που άπτονται προχωρημένου νομικού και οικονομικού επιπέδου. Όταν βγάζω 4 ως ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να έχω έναν γερό οικονομολόγο, δικηγόρο και διεθνολόγο, δεν γίνεται να βάζω 4-5 από την τηλεόραση, το κάνω προς άγραν πελατείας. Από εκεί βρομάει το πράγμα. Το παιδί που είναι με τη Ναταλία Γερμανού θα μπορούσε πρώτα να μπει σε έναν δήμο, μετά στη Βουλή και μετά στην Ευρωβουλή. Επειδή ένας Παπανώτας στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ με τον δικό του ιδιόρρυθμο τρόπο, αν βγει, χάνεις μια θέση. Το 90% των κομμάτων ψηφοθηρούν. Η Κωνσταντοπούλου ποιους έχει; Τον σύντροφό της που θέλει να μας πει ότι είναι ο Τσε Γκεβάρα; Το καλύτερο όλων είναι το παλιό ΛΑΟΣ, που έχει τη Βατίδου, τη Βέφα Αλεξιάδου και την Αγγελική Ηλιάδη. Είναι θεοί. Αν ήμουν τόσο σουρεαλιστής, θα τους ψήφιζα. Στη Νέα Δημοκρατία, ο μόνος από τους δημοσιογράφους που προτείνει και αξίζει είναι ο Αυτιάς, ο οποίος κάνει αυτή τη δουλειά 30 χρόνια ως εργατολόγος. Ο Αυτιάς όμως δεν θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση. Δεν είναι δυνατόν να έχω κεντρικό δημοσιογράφο έναν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κομμάτων. Δεν είναι ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος.