Κατερίνα Κακοσαίου: «Είχα δυσκολία στην εκμάθηση, γιατί έχω σε μεγάλο βαθμό ΔΕΠΥ»
Τηλεόραση

Κατερίνα Κακοσαίου: «Είχα δυσκολία στην εκμάθηση, γιατί έχω σε μεγάλο βαθμό ΔΕΠΥ»

Κατερίνα Κακοσαίου: «Είχα δυσκολία στην εκμάθηση, γιατί έχω σε μεγάλο βαθμό ΔΕΠΥ»

Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη»

Η κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα Κακοσαίου, μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τις σπουδές της και το ξεκίνημα της στο τραγούδι.

Αναφερόμενη στην επιθυμία της να ολοκληρώσει τις σπουδές της και το μαθησιακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε είπε:

«Είχα προτεραιότητα τις σπουδές, τα πτυχία μου και μετά ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι.  Το πρώτο μου πτυχίο είναι στη βιολογία και το δεύτερο στη βιομηχανία φαρμάκων».

«Στο Γυμνάσιο ξεκίνησαν δυσκολίες και η καθηγήτριά μου, μου είπε ότι έχω ΔΕΠΥ. Είχα δυσκολία στην εκμάθηση γιατί έχω σε μεγάλο βαθμό ΔΕΠΥ αλλά δεν πειράζει. Αν χρειαστεί θα κάνω κάτι επί πέντε για να το καταλάβω».

Επίσης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της στο τραγούδι και τα πρώτα της βήματα.

«Οι γονείς μου με έβλεπαν ότι έκανα μικρά βήματα προς το τραγούδι με κάποια βίντεο. Για παράδειγμα το ”Πόσο ωραία μάτια έχεις”, γυρίστηκε μέσα σε μια μέρα με κινητό, δεν πιστεύαμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση το τραγούδι αυτό. Εγώ δεν ένιωθα έτοιμη ακόμα οπότε πάλι το πήγαινα λίγο λίγο… Αλλά οι γονείς μου έβλεπαν ότι πάω προς τα εκεί».

@katerina_official_k Κάτι όμορφο έρχεται ❤️🥰#fyp #fy #foryou #4upage ♬ πρωτότυπος ήχος – KᗩTᗴᖇIᑎᗩ

«Εννοείται ότι υπάρχει το άγχος στη σύγκριση με τον πατέρα μου ειδικά όταν έχει πετύχει, μπαίνει το άγχος αν θα φανώ αντάξια. Έχω ευχαριστήσει τους γονείς μου για την αγάπη που πήρα μέσα από την οικογένεια μας.  Το νέο μου τραγούδι το έχει γράψει ο πατέρας μου και λέγεται ”Τι φταις κι εσύ”» αποκάλυψε.