Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχασα την κολλητή μου από καρκίνο, ήταν πολύ σκληρό»
Τηλεόραση

Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχασα την κολλητή μου από καρκίνο, ήταν πολύ σκληρό»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Έχασα την κολλητή μου από καρκίνο, ήταν πολύ σκληρό»

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στο Πάμε Δανάη για τον άντρα της, τον εφηβικό της έρωτα και τις αδιάκριτες ερωτήσεις

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Γιώργο Κρικοριάν για την προσωπική της ζωή, τον χαμό της κολλητής, τις γυμνές σκηνές, τον ρατσισμό και τον έρωτα.

Για τον έρωτα και την θέση του στη ζωή της, είπε: «Από την στιγμή που έχω νιώσει τον έρωτα και έχει γυρίσει σε αγάπη, θεωρώ πιο σημαντική την αγάπη. Τον έρωτα που δεν γυρνάει σε αγάπη τον θεωρώ μούφα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα. Τον γνώρισα σε ένα ραντεβού “προξενιό”. Αυτό που με εκνευρίζει με τον άντρα μου είναι ότι όταν τσακωνόμαστε, εγώ τσακώνομαι μόνη μου».

Για την πιο δύσκολη στιγμή της: «Όταν έκανα τα γυρίσματα της ταινίας Hardcore έχασα την κολλητή μου από καρκίνο. Ήταν πολύ σκληρό. Η ταινία αυτή ήταν σταθμός στην ζωή μου. Οι γυμνές σκηνές της ταινίας δεν ήταν ναρκισιστικές εξυπηρετούσαν τον ρόλο. Στην κόρη μου θα μιλήσω με ειλικρίνεια για τις δουλειές που έχω κάνει ως ηθοποιός».

«Με τον Αντώνη Καφετζόπουλο ήμουν ερωτευμένη στο σχολείο. Αργότερα του το είχα πει και είχαμε γελάσει».

«Όσο μεγαλώνω έχω καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου. Έχω άπειρους ψυχαναγκασμούς. Ισιώνω τα χαλιά, γυρνάω πίσω να δω αν έχω κλείσει τις ηλεκτρικές συσκευές, στο ράδιο η φωνή πρέπει να είναι σε μονό νούμερο.

Έχω δεχτεί πολλές ερωτήσεις που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Πρόσφατα μάλιστα που είπε με το καλό μια δημοσιογράφος, ενώ δεν ήμουν έγκυος. Με έχουν ρωτήσει ποσά κιλά είμαι, ποσό χρονών είμαι… Πιστεύω ότι δεν έχουμε προοδεύσει με το bodyshaming. Δεν θα έλεγα ποτέ σε γυναίκα με το καλό αν δεν μου έλεγε ότι είναι έγκυος».

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη: