Κατερίνα Ζαρίφη: Αρναούτογλου, Καινούργιου, Σκορδά, Μαλέσκου, Μπεκατώρου στην πρώτη γραμμή των ευχών
Τηλεόραση

Κατερίνα Ζαρίφη: Αρναούτογλου, Καινούργιου, Σκορδά, Μαλέσκου, Μπεκατώρου στην πρώτη γραμμή των ευχών

Κατερίνα Ζαρίφη: Αρναούτογλου, Καινούργιου, Σκορδά, Μαλέσκου, Μπεκατώρου στην πρώτη γραμμή των ευχών

Πολλές οι εκπλήξεις για την εορτάζουσα Κατερίνα Ζαρίφη

Πολλά ήταν τα τηλεοπτικά πρόσωπα που βγήκαν σε τηλεφωνική σύνδεση στην Οδό Ζαρίφη για να ευχηθούν στην εορτάζουσα Κατερίνα Ζαρίφη.

Παρουσιαστές πρώτης γραμμής, έδωσαν όλοι το παρών λέγοντας τα καλύτερα για την παρουσιάστρια. Αρναούτογλου, Καινούργιου, Σκορδά ήταν μερικοί μόνο από όσους της ευχήθηκαν.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δεν σταμάτησε από την αρχή της συνομιλίας μέχρι το τέλος να κάνει πλάκα και εξέφρασε και την επιθυμία του να κάνει μια εκπομπή με την Κατερίνα.

Κατερίνα Καινούργιου

Μέτρησαν τις τρέσες τους οι συνονόματες και «ομόσταυλες» παρουσιάστριες.

«Να είσαι τόσο γλυκιά, τόσο καλόψυχη, με τόσο μακριά μαλλιά και τόσο γκομενάρα όσο είσαι τώρα. Το επόμενο ταξίδι θέλω να το κάνουμε μαζί.

Είναι πολύ τυχερή η μητέρα σου που σε έχει. Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι. Είναι τυχερός ο σύντροφός σου που ξυπνάει και έχει εσένα δίπλα του» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Ιωάννα Μαλέσκου

Πολύ γλυκιές ήταν οι ευχές της Ιωάννας Μαλέσκου που ζήτησε από την Κατερίνα να είναι πάντα τόσο φωτεινή μέσα και έξω. «Ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου» της είπε η παρουσιάστρια.

Παύλος Σταματόπουλος

Πώς να λείψει ο άνθρωπος που πορεύεται μαζί του τηλεοπτικά τόσα χρόνια, ο Παύλος Σταματόπουλος, που της τραγούδησε Να ζήσει και είχαν μια επική συζήτηση για την αλλαγή του ονόματός του από Παύλος σε Βύζας ή Γρύλος!

Φαίη Σκορδά

«Να είσαι πάντα τόσο φωτεινή, να δίνεις θετική ενέργεια γιατί είσαι ένας άνθρωπος που δεν κάνεις δεύτερες σκέψεις» της είπε η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον Μίκυ, το χάσκι της Φαίης που τόσο ξεχωρίζει.

«Θα σου φέρω τον Μίκη μια μέρα από εκεί».

Μαρία Μπεκατώρου

«Εσύ ήξερες ότι ο ψωλιάγκος τρώγεται;» της είπε και της πρότεινε να ξεκινήσουν επιχείρηση να πουλάνε για να κάνουν λεφτά καθώς είναι εκλεκτό έδεσμα.

«Να είμαστε καλά, χρόνια πολλά με αυτή τη συζήτηση» της είπε η Μαρία Μπεκατώρου στο τέλος.

Διαβάστε ακόμη:

Κατερίνα Ζαρίφη: Η επική έκπληξη από το Scorpios Music Bar – «Σας περιμένουμε την Παρασκευή»

Όλα για την εορτάζουσα Κατερίνα Ζαρίφη: Η Τσολάκη τούρτα, ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδι και ανθοδέσμη!