Κατερίνα Ζαρίφη: Έστειλε την αγάπη της στον Δημήτρη Κόκοτα – «Ξέρουμε ότι είναι ένα διαμάντι…»
Τηλεόραση

Κατερίνα Ζαρίφη: Έστειλε την αγάπη της στον Δημήτρη Κόκοτα – «Ξέρουμε ότι είναι ένα διαμάντι…»

Κατερίνα Ζαρίφη: Έστειλε την αγάπη της στον Δημήτρη Κόκοτα – «Ξέρουμε ότι είναι ένα διαμάντι…»

Οι θερμές ευχές της προς τον τραγουδιστή για ταχεία ανάρρωση

Έντονη ανησυχία προκάλεσε ο Δημήτρης Κόκοτας σε φίλους και γνωστούς μετά από έμφραγμα που υπέστη και υπεβλήθη σε στεφανιογραφία.

Ο τραγουδιστής στις πρόβες του J2US αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και αφού μίλησε με τον γιατρό άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Πλήθος συναδέλφων του αλλά και γνωστών προσώπων της τηλεόρασης και της showbiz έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Τις πιο θερμές ευχές έστειλε και η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την Οδό Ζαρίφη. 

«Ξεκινήσαμε με Δημήτρη Κόκοτα γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπάμε πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος που περάσαμε μαζί πολλές ωραίες στιγμές τα Χριστούγεννα και θέλουμε και εμείς να στείλουμε και να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια σε όλη αυτή την περιπέτεια».

«Μία είδηση που μας έχει σοκάρει. Προχτές έτυχε να τον δω στα γενέθλιά μου, έναν άνθρωπο που αγαπάμε ιδιαίτερα όχι μόνο για αυτά που μας έχει δώσει σαν καλλιτέχνης, αλλά και για το ήθος, τη στάση του στη ζωή, αλλά και γιατί εμείς τον γνωρίζουμε προσωπικά και ξέρουμε ότι είναι ένα διαμάντι».

«Να στείλουμε αγάπη και στην οικογένεια και στη σύζυγο και στην κόρη του. Είμαστε μαζί του και πιστεύουμε ότι θα τηνξεπεράσει αυτή τη διαδικασία. Δημήτρη, σε αγαπάμε πάρα πολύ. Περαστικά»

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Κόκοτας: Υπεβλήθη σε αξονική εγκεφάλου – «Δεν κατάφεραν να δουν αν υπάρχει βλάβη»