Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχουν πει για stand up αλλά αυτό το ξεβράκωμα…»
Τηλεόραση

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχουν πει για stand up αλλά αυτό το ξεβράκωμα…»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχουν πει για stand up αλλά αυτό το ξεβράκωμα…»

Η «πελούσια» που δημιούργησε ως περσόνα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περσόνα που δημιούργησε.

Όπως είπε, η «πελούσια» λειτούργησε ως ψυχοθεραπεία και την ιδέα την εμπνεύστηκε από αναφορά της Soula Glamorous στις πλούσιες.

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις σλόγκαν. Θα σου πω πώς βγήκε το “πελούσια”. Θυμάμαι που έβλεπα την Soula Glamorous και έλεγε για τις πλούσιες. Θυμήθηκα τις κυρίες που είχαν βαριά φωνή που κάπνιζαν και ήταν όλα υπερτονισμένα και βλέπω αυτό το φίλτρο. Και λέω “Παναγιά μου, αυτό ήταν!”. Αυτό που και καλά έβαζα τις Φιλιππινέζες να μου κάνουν αέρα και τις διέταζα. Ήταν μεγάλη ψυχοθεραπεία και σκέφτομαι μήπως επανέλθει.

Τώρα την πήγα στο εξωτερικό και καλά για την κορώνα και τώρα σκέφτομαι να την επιστρέψω. Μου έχουν πει για stand up αλλά αυτό το ξεβράκωμα δεν ξέρω. Το να έχεις κάποια δομημένα λες πάει στα κομμάτια, θα βγω και θα κονταχτυπηθώ. Το να είναι ο άλλος από κάτω και να περιμένει, έρχεται να γελάσει και αν μείνει “έτσι;”. Στο θέατρο αυτό που είδα και μου έκανε εντύπωση, είναι ότι λες μια ατάκα και πέφτει το θέατρο και την επόμενη να μένουν όλοι έτσι».