Καθαρά Δευτέρα: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών – Ποιες εκπομπές θα βγουν και ποιες όχι;
Τηλεόραση

Καθαρά Δευτέρα: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών – Ποιες εκπομπές θα βγουν και ποιες όχι;

Καθαρά Δευτέρα: Όλες οι αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών – Ποιες εκπομπές θα βγουν και ποιες όχι;

Ποιοι θα είναι στα πλατό και ποιοι θα πετάξουν χαρταετό;

Κάποιοι θα βγουν ζωντανά, κάποιοι μαγνητοσκοπημένοι ενώ κάποιες εκπομπές δεν θα βγουν καθόλου στον «αέρα» την Καθαρά Δευτέρα. Ποιες πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές θα δώσουν το «παρών» στο πρόγραμμα της ημέρας;

Ιδού ο αναλυτικός οδηγός μας ανά κανάλι:

ALPHA

Χωρίς ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή χωρίς το Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου θα βγει το πρόγραμμα του Alpha την Καθαρά Δευτέρα.

Η ψυχαγωγία θα δώσει δυναμικό παρών στο κανάλι εκείνη τη μέρα ακόμα και με μαγνητοσκοπημένες εορταστικές εκπομπές.

Έτσι και το Happy Day και η Super Κατερίνα θα είναι στη θέση τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να έχει ήδη προετοιμάσει το κοινό της από την Παρασκευή για την ξεσηκωτική εκπομπή που έρχεται.

Η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε ένα παραδοσιακό γλέντι με καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Κονταρός και καλεσμένους από τις σειρές του Alpha, Σασμός, Προξενιό και Παράδεισος των κυριών.

Όσο για τη μεσημεριανή ζώνη, στη θέση του Tlive θα προβληθεί η ελληνική ταινία Τρελάδικο πολυτελείας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Alpha παραμένει αμετάβλητο.

ANT1

Χωρίς το Πρωινό θα κυλήσει η Καθαρά Δευτέρα στον ΑΝΤ1. Το κανάλι επέλεξε να προβάλλει σε επανάληψη το 5×5 Special και ελληνική ταινία μέχρι το μεσημέρι. Από εκεί και μετά το πρόγραμμά του συνεχίζεται κανονικά όπως κάθε άλλη καθημερινή ημέρα.

MEGA

Τροποποιήσεις θα δούμε στο πρόγραμμα του καναλιού την Καθαρά Δευτέρα καθώς θα απουσιάσουν οι ενημερωτικές εκπομπές αλλά και η Ελένη Μενεγάκη.

Από το πρωί, στη θέση της Κοινωνίας Ώρα Mega θα δούμε ελληνική ταινία. Κανονικά θα προβληθούν οι εκπομπές Μega Καλημέρα αλλά και το Πάμε Δανάη, απλώς τα επεισόδια της Καθαράς Δευτέρας έχουν μαγνητοσκοπηθεί.

Εκτός η Ελένη Μενεγάκη που παραδοσιακά επιλέγει την οικογένειά της τέτοιες μέρες όπως και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το Live News.

OPEN

Από τα λίγα κανάλια -το μόνο ιδιωτικό- που θα έχουν ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας θα είναι το Open.

H Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη μαζί με τις ομάδες τους  μας προσκαλούν σε ένα ολοήμερο γλέντι, παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες και ζωντανές συνδέσεις από τα σημεία, όπου χτυπάει ο αποκριάτικος παλμός σε όλη την Ελλάδα!

Το τηλεοπτικό πάρτι ξεκινάει από το πρωί στις 09:50 με χαρούμενη διάθεση και κέφι και θα διαρκέσει έως τις 16:30. Πολλή μουσική και χορός με την ποντιακή αλλά και την κρητική λύρα να δίνουν τον ρυθμό και η διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη, παρέα με τους Χρίστο Αντωνιάδη, Γιώργο Βογιατζάκη, Στέλλα Κονιτοπούλου, Στάθη Ξένο, Φαίη Ρουμπίνη και τον Σύλλογο Ποντίων Αγ. Βαρβάρας, «Ο Φάρος».

Live συνδέσεις μας μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα για να απολαύσουμε τα τοπικά έθιμα και τις παραδόσεις και θα παρακολουθήσουμε με Live U ένα από τα ωραιότερα έθιμα των αποκριών που είναι η τελετή του Βλάχικου γάμου που γίνεται στη Θήβα.

Οι δύο αγαπημένες παρουσιάστριες, σε μεγάλα κέφια θα μας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές και πολλή θετική ενέργεια στην πιο εορταστική τηλεοπτική Καθαρά Δευτέρα!

STAR

Χωρίς Breakfast @Star και Αλήθειες με τη Ζήνα θα κυλήσει η Καθαρά Δευτέρα στο Star. Το κανάλι θα εφαρμόσει πρόγραμμα Σαββατοκύριακου μέχρι το μεσημέρι. Με άλλα λόγια, η πρωινή του ζώνη θα είναι αφιερωμένη στα παιδικά ενώ στις 12 το μεσημέρι θα προβληθεί η ταινία Dr. Doolitle. Από τις 2 το μεσημέρι και μετά, το πρόγραμμα του καναλιού ακολουθεί κανονική πορεία όπως τις κανονικές Δευτέρες με τα τηλεπαιχνίδια του.

ΕΡΤ1

Με τον πλέον επικό τρόπο ανακοίνωσαν οι συντελεστές του Πρωίαν σε είδον ότι την Καθαρά Δευτέρα όχι μόνο θα έχουν εκπομπή αλλά θα είναι και ζωντανή.

Στο σκετσάκι που κάνουν καθημερινά οι Ρόμπες, ο Φώτης «προσγείωσε» απότομα την Τζένη λέγοντάς της να ξεφορτώσει το φορτηγό πράγματα που ετοίμασε για τριήμερο γιατί θα έχουν εκπομπή!

Στη θέση του και το Στούντιο 4 στις 3 το μεσημέρι.

ΣΚΑΪ

Χωρίς καμία απουσία στο πρωινό ενημερωτικό του σκέλος αλλά χωρίς τη Φαίη Σκορδά έρχεται η Καθαρά Δευτέρα στο κανάλι του Φαλήρου. Σήμερα και Αταίριαστοι θα είναι στη θέση τους εκείνη τη μέρα ενώ στη θέση του Fay’s time θα προβληθεί σε επανάληψη το επεισόδιο της εκπομπής Γειτονιές στο πιάτο (Κολωνάκι) αλλά και ένα επεισόδιο Happy Traveller (Κορινθία), επίσης σε επανάληψη. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού δεν θα μεταβληθεί.