Καθηλώνει ο Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις»
Τηλεόραση

Καθηλώνει ο Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις»

Καθηλώνει ο Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εφιάλτη που έζησε

Συνέντευξη στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα παραχώρησαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Συγκλονιστικά όσα κατέθεσε ο αθλητής και παρουσιαστής της καθημερινής πρωινής εκπομπής του Star για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο παρελθόν και το πόσο κοντά έφτασε στον θάνατο.

«Το συγκεκριμένο ως συμβάν είναι για να σου καταστρέψει τη ζωή. Το ίδιο το συμβάν. Θεωρώ ότι είναι πολύ στενάχωρο για τους ανθρώπους γενικότερα ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής πέντε με δέκα δευτερόλεπτα πριν πεθάνουμε. Τότε είναι που καταλαβαίνεις αυτή τη ματαιότητα και λες “αυτό ήταν η ζωή, πέρασε”. Ακούγεται πολύ απλό αλλά είναι πολύ σοκαριστικό. Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις».

«Έκανα 16 χειρουργεία, από τα οποία το θέμα του ποδιού ήταν το πιο απλό»

«Αφού έχεις νιώσει όμως αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη ευλογία και τύχη να μπορείς να ξαναέρθεις στη ζωή και να την διεκδικείς από την αρχή. Είσαι σε μια πολύ πλεονεκτική θέση, ακόμα και έχοντας μια μεγάλη και σοβαρή αναπηρία όπως είναι το να χάσεις το πόδι σου».

«Μέσα σε μια συμπλοκή σε μαγαζί, ανάμεσα σε δυο παρέες, ένας από αυτούς είχε ένα όπλο και το έβγαλε. Οι σφαίρες ήρθαν επάνω μου και από εκεί και πέρα ξεκίνησε όλο αυτό το τεράστιο ταξίδι που ξύπνησα μέσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για σχεδόν δυο χρόνια. Έκανα 16 χειρουργεία, από τα οποία το θέμα του ποδιού ήταν το πιο απλό».

«Στην ουσία η σφαίρα μπήκε από την αριστερή πλευρά και βγήκε από την δεξιά οπότε όλα ζωτικά μου όργανα είχαν τρυπήσει και είχα εσωτερική αιμορραγία. Όσο και αν ακούγεται κάπως άσχημο και άκομψο, έπρεπε να μου τα ράψουν από την αρχή για να λειτουργήσουν. Κάτι το οποίο είναι τεράστιο ερωτηματικό κατά πόσο θα πετύχει όλο αυτό και οι πόνοι είναι τεράστιοι».

Διαβάστε επίσης

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Οικογενειακή εξόρμηση στον Παρνασσό