Κατσαρός για Ιωαννίδη: «Ήταν πρωί βράδυ στην εντατική μετά από σοβαρό ατύχημα που είχα»
Τηλεόραση

Κατσαρός για Ιωαννίδη: «Ήταν πρωί βράδυ στην εντατική μετά από σοβαρό ατύχημα που είχα»

Κατσαρός για Ιωαννίδη: «Ήταν πρωί βράδυ στην εντατική μετά από σοβαρό ατύχημα που είχα»

Ο αθλητικογράφος μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την άγνωστη ιστορία που τους συνδέει

Θλίψη προκάλεσε στον αθλητικό κόσμο ο θάνατος του Γιάννη Ιωαννίδη σε ηλικία 78 ετών, με φίλους και συγγενείς να τον αποχαιρετούν σήμερα (5/10) στην τελευταία του κατοικία.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία που τους συνέδεε.

«Ο άνθρωπος που έμεινε στην επαγγελματική του προπονητική διαδρομή για τα έντονα χαρακτηριστικά τους, τις ισχυρές απόψεις τους, όπου πολλές φορές οι συνεργάτες του του έλεγαν πως δεν τον άντεχαν. Εκείνος όμως, ήταν δίκαιος και πολύ καλός στην δουλειά του. Έκρυβε καλά μια πολύ συναισθηματική του πλευρά, ανθρώπινη, όχι για τα μάτια του κόσμου αλλά εκεί που θεωρούσε ότι άξιζε τον κόπο.

Είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το 2001 και θα μπορούσα μετά από αυτό να μην είμαι εδώ τώρα. Ήρθε μια στιγμή που οι δικοί μου άνθρωποι χρειάστηκε να με στηρίξουν στην εντατική και μάλιστα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Ο ίδιος χωρίς να έχουμε κάτι παραπάνω από επαγγελματική σχέση, ήταν εκεί κάθε μέρα πρωί βράδυ, περισσότερες ώρες από κάθε άλλον φίλο μου, συμπαραστεκόταν στους συγγενείς μου και στους φίλους μου.

Όταν λοιπόν τελείωσε όλη αυτή η ιστορία και ήρθε να με επισκεφθεί στο πατρικό μου μαζί με τους γονείς μου και τα αδέλφια μου τον ρώτησα με δισταγμό “τι συμβαίνει; Πως και τόση αγάπη διάχυτη; Και μου απάντησε “άξιζε να ζεις, είσαι καλός άνθρωπος και οι καλοί άνθρωποι πρέπει να ζούνε ανάμεσά μας. Μου άνοιξε την ψυχή του, μου έδωσε το δικαίωμα να του τηλεφωνώ όποτε ήθελα. Θέλω να πω ότι κάποιο άνθρωποι έχουν τους δικούς τους παραδείσους πολύ καλά κρυμμένους».

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Ιωαννίδης: Τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση με την παρουσία μεγάλων ονομάτων του μπάσκετ