Κόλαφος ο Αποστόλοπουλος: «Για όλα φταίει το τρίγωνο κράτος-Εκκλησία-δήμος. Όλες Μαρίες Αντουανέτες είστε!»
Τηλεόραση

Κόλαφος ο Αποστόλοπουλος: «Για όλα φταίει το τρίγωνο κράτος-Εκκλησία-δήμος. Όλες Μαρίες Αντουανέτες είστε!»

Κόλαφος ο Αποστόλοπουλος: «Για όλα φταίει το τρίγωνο κράτος-Εκκλησία-δήμος. Όλες Μαρίες Αντουανέτες είστε!»

Ο σχεδιαστής δεν μάσησε τα λόγια του για το θέμα της κοινωνικής κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος

Ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στο Livc News και έθεσε μια άλλη διάσταση στο θέμα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και της κοινωνικής κουζίνας.

Όπως είπε, μένει πολύ κοντά στον χώρο όπου λειτουργεί ο «Άλλος άνθρωπος» και έχει τύχει πολλές φορές να προσφέρει πρώτες ύλες. Όπως διευκρίνισε, ο Κ. Πολυχρονόπουλος ήταν πάντα ευγενής, δεν του ζήτησε ποτέ χρήματα.

Μάλιστα επέρριψε ευθύνες στο «τρίγωνο των Βερμούδων» όπως αποκάλεσε το Κράτος-Εκκλησία-Δήμος που δεν έθεσαν υπό την εποπτεία τους την κοινωνική κουζίνα και δεν διέθεσαν τον κατάλληλο χώρο για να γίνει ένα τέτοιο εγχείρημα.

«Είναι δίπλα στο σπίτι μου. Την εποχή του κορονοϊού πήγαινα σε αυτό το μέρος και επειδή ήθελαν πρώτες ύλες μου έδιναν χρήματα και τους ψώνιζα. Δεν μπορούμε να προσάψουμε τίποτα στον άνθρωπο πριν από το τελικό πόρισμα. Αφήστε τον Πολυχρονόπουλο, οι υπεύθυνοι είναι το τρίγωνο των Βερμούδων κράτος-δήμος-Εκκλησίας. Σε αυτό τον χώρο υπάρχουν και πολλοί ναρκομανείς που μένουν, μέσα στη βροχή».

Καταφέρθηκε δε εναντίον των επώνυμων που φωτογραφήθηκαν με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο διότι το έκαναν μόνο για φήμη ενώ καταλήγοντας και απευθυνόμενος στον Νίκο Ευαγγελάτο του είπε με επικό τρόπο: «Εγώ δεν φωτογραφήθηκα ποτέ. Ποτέ δεν του έδωσα λεφτά και δεν μου ζήτησε. Μόνο πρώτες ύλες. Υπάρχουν πολιτικοί που τρώνε πολλά λεφτά και δεν δίνουν σε άνθρωπο. Υπάρχει κοινωνικό κράτος; Την έχουμε χάσει ήδη την αλληλεγγύη μας. Εδώ δεν έχουν δώσει λεφτά στους σεισμόπληκτους, σε αυτούς που καήκανε, ο Πολυχρονόπουλος είναι το θέμα; Να βρούνε την αλήθεια και να την πούνε αλλά να συνεχιστεί και αυτό το έργο. Και να βρεθεί ένας χώρος από το κράτος να πηγαίνουμε να βοηθάμε. Να έχει και τραπέζια να τρώνε σαν άνθρωποι. Πήγε κανείς στην Ομόνοια; Όλοι από μακριά τα βλέπουν! Όλες Μαρίες Αντουανέτες είστε, να φάει παντεσπάνι ο λαός».