Κολωνός – Δικηγόρος Ηλία Μίχου: «Μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου»
Τηλεόραση

Κολωνός – Δικηγόρος Ηλία Μίχου: «Μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου»

Κολωνός – Δικηγόρος Ηλία Μίχου: «Μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου»

Όσα είπε στην εκπομπή, TLive, για τις απειλές που έχει δεχθεί

Η μεγαλύτερη των ποινών επιβλήθηκε στον Ηλία Μίχο για την υπόθεση στον Κολωνό δίχως να του αναγνωρισθεί κανένα ελαφρυντικό.

Ο κ. Μίχος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 41 χρόνια κάθειρξης για τα όσα έκανε στην 12χρονη.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας αποφυλακίστηκε καθώς έχει ήδη εκτίσει 18 μήνες φυλάκισης.

Στην εκπομπή, TLive, η δικηγόρος του Ηλία Μίχου μιλά για τις απειλές που έχει δεχθεί και η ίδια από τη στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση.

«Δύο άνθρωποι αυτή τη στιγμή επιστρέφουν στη φυλακή κι επιστρέφουν ως καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό. Πήγα να δω σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο τον κατηγορούμενο πριν την απαγγελία της απόφασης επί της ενοχής. Όποιος κι αν είναι, είναι ένας κρατούμενος.

Συζητήσαμε και κάποια στιγμή, έσκυψε το κεφάλι και με ρώτησε γιατί τον ανέλαβα, γιατί ο σύζυγός μου είναι στην ηλικία του και η κόρη μου στην ηλικία του κοριτσιού από τον Κολωνό. Του είπα ότι έκανε κάτι ελεεινό, ανήθικο, εξ’ ορισμού παράνομο και κακουργηματικό και του τόνισα ότι μακάρι να τον βοηθήσει ο Θεός να λυτρωθεί. Αν ήταν μαστροπός, γυναίκα, κι αν ήσουν εγώ και εξέδιδες την κόρη σου, δε θα είχα τίποτα να πω για σένα.

Ο κόσμος μάς ακούει και εισπράττω κατάρες, προσβολές, μου είπαν να πεθάνει το παιδί μου, να βγάλω καρκίνο εγώ, ο σύζυγός μου, η κόρη μου… Δέχτηκα σωματική επίθεση κατά τη διάρκεια της αγόρευσής μου».

Διαβάστε επίσης

Κολωνός: Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 41 χρόνια στον Ηλία Μίχο – Ελεύθερη η μητέρα της 12χρονης