Κολωνός: Οκτώ νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης
Τηλεόραση

Κολωνός: Οκτώ νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Οκτώ νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Πατέρας και γιος ανάμεσα στους συλληφθέντες

Επτά συν ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, πέρασαν το μεσημέρι της Παρασκευής το κατώφλι του εισαγγελέα.

Ανάμεσά τους δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής, πατέρας και γιος, ηλικίας 48 και 21 ετών, με καταγωγή από το Διδυμότειχο που ζούσαν τα τελευταία χρόνια στον Κολωνό, οι οποίοι μάλιστα φέρονται να συναντήθηκαν με το κορίτσι περισσότερες από μία φορές.

Οι δυο τους δούλευαν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, μαζεύοντας σίδερα από διάφορες γειτονιές και μεταπουλώντας τα.

Συνελήφθησαν επίσης, δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής 52 και 36 ετών, τρεις με καταγωγή από το Μπακλαντέζ και ένας 47χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος μάλιστα είχε και πορνογραφικό υλικό στην κατοχή του που απεικονίζει το κορίτσι.

Και οι 8, δραστηριοποιούνταν (κάποιοι είναι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών), είτε ως εργαζόμενοι είτε ως κάτοικοι, στην ίδια γειτονιά και 1 περίπου χλμ. από το σπίτι της ανήλικης.

O Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, μίλησε για την υπόθεση, λέγοντας πως αυτοί οι άνθρωποι, σε αυτές τις ηλικίες και με αυτή την διαστροφή είναι δεδομένο πως το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν.

«Πιστεύω πως εάν γίνει έρευνα τότε θα βγουν και άλλα ονόματα παιδιών. Δεν έχουμε την νέα δικογραφία ακόμα αλλά από αυτά που γνωρίζουμε, ναι ανήκουν στον κύκλο του Μίχου. Κανένας από τους κατηγορούμενους, δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για τη μητέρα. Αντίθετα υπάρχουν διάλογοι της μικρής δείχνουν πως φοβόταν μήπως το μάθει η μητέρα της».