Κονδυλάτος – Ζούλιας: «Τι έπρεπε να πει η μητέρα μου; “Δες τη Δανάη Μπάρκα;”» – «Έλα, μάζεψέ το τώρα!»
Τηλεόραση

Κονδυλάτος – Ζούλιας: «Τι έπρεπε να πει η μητέρα μου; “Δες τη Δανάη Μπάρκα;”» – «Έλα, μάζεψέ το τώρα!»

Κονδυλάτος – Ζούλιας: «Τι έπρεπε να πει η μητέρα μου; “Δες τη Δανάη Μπάρκα;”» – «Έλα, μάζεψέ το τώρα!»

Η συνέντευξη που έδωσαν στην Κατερίνα Ζαρίφη και ο ντόρος που είχε προκληθεί με τις δηλώσεις Κονδυλάτου

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκαν ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Βασίλης Ζούλιας.

Και οι δυο τους λόγω της μόδας τοποθετήθηκαν σε όσα ακούγονται μέχρι σήμερα και για τα plus size μοντέλα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος από την πλευρά του άδραξε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε στη δήλωσή του, με την αναφορά του στη Δανάη Μπάρκα να ενοχλεί τον Βασίλη Ζούλια.

Π.Κ: «Ο Βασίλης είναι μύθος και το υπενθυμίζω κάθε μέρα σε μένα. Γιατί καμιά φορά ξεχνιέμαι για την ιστορία που έχει διαγράψει στον χώρο. Καμιά φορά λέω στον εαυτό μου πόσο τυχερός είμαι που είμαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο και μαθαίνω».

Β.Ζ: «Η ενημέρωση είναι το παν. Υπάρχουν ομάδες βοήθειας εντελώς δωρεάν και με ένα κουμπί στο ίντερνετ το βρίσκεις. Καταρχήν κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα. Μου έχει δοθεί ένα τεράστιο δώρο από τη ζωή, από το σύμπαν. Η ζωή μου χαρίστηκε αλλά μετά φρόντισα να την καταστρέψω. Όταν ήρθε το κομμάτι της ανάρρωσής μου, μου προσφέρθηκε ένα τεράστιο δώρο και είναι η μόνη υποχρέωσή μου να δώσω κάτι πίσω από αυτό το δώρο. Για αυτό και μιλάω κάθε φορά, ανοίγω το στόμα μου δημόσια. Υπάρχουν τεράστια θέματα ταμπού για το φαγητό, για τον τζόγο, για τα ναρκωτικά. Καλό θα είναι όσοι τα βιώνουν και έχουν δημόσιο λόγο να τα λένε. Όποιος είναι κοντά σε έναν αλκοολικό σε χρήση, έχει περάσει δύσκολα. Είναι μια ασθένεια».

Π.Κ: «Ήταν αισθητική τοποθέτηση και πρωτίστως κάτι που κανείς δεν ασχολήθηκε. Είπα ότι από εκείνο το σημείο σαν κοινωνία είχαμε πρόβλημα συμπερίληψης, φτάσαμε στο άλλο άκρο και προβάλλουμε μόνο αυτό. Αυτό είναι το άλλο άκρο! Η αλήθεια και το σωστό είναι στη μέση. Να υπάρχει συμπερίληψη όλων των ανθρώπων, έχουν ίσα δικαιώματα. Στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ισότητα φτάνουμε στο άλλο άκρο και τα φέρνουμε αυτά ως πρότυπα.

Σε μια εκπομπή είχα πει για το πρόβλημα υγείας που είχα και την εγχείρηση που έκανα και τι έπρεπε να πει η μαμά μου; Άνοιξε να δεις τη Δανάη Μπάρκα; Λέω ένα άτομο που με έβρισε και αναφέρθηκε και στη δουλειά μου.

Β.Ζ: «Έλα μάζεψέ το τώρα! Πες συγγνώμη! Από τη μεριά της μόδας, ένα κανονικό κορίτσι δεν θα περάσει ενώ μια με παραπάνω κιλά θα περάσει. Αν μια που έχει φυσιολογικό βάρος δεν θα περάσει στα δείγματα ενώ αυτός με τα παραπάνω έχει ενδιαφέρον. Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ έχει βγάλει plus size μοντέλα χρόνια τώρα. Απλά στην Ελλάδα αργούμε να τα πιάσουμε.

Διαβάστε επίσης

Ξενοφών Σκιντζής: «Δεν είμαι αποκλειστικός ρεπόρτερ του Κασσελάκη αλλά…»