Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η σεφ της Βουλής – Ποια συγγένεια έχει με την οικογένεια Μητσοτάκη;
Τηλεόραση

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η σεφ της Βουλής – Ποια συγγένεια έχει με την οικογένεια Μητσοτάκη;

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η σεφ της Βουλής – Ποια συγγένεια έχει με την οικογένεια Μητσοτάκη;

Τι τρώνε οι βουλευτές και τι απαντά για τη συγγένεια με τον πρωθυπουργό;

Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι η σεφ της Βουλής των Ελλήνων και έδωσε συνέντευξη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, που παρουσίασε η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η εν λόγω σεφ είναι 28 ετών και εδώ και ένα χρόνο δραστηριοποιείται στην κουζίνα της Βουλής. Μίλησε για τη μακρινή της συγγένεια με τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς ο πατέρας της, Γιάννης Μητσοτάκης ήταν δεύτερος ξάδελφος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Οι γονείς της ζουν στα Αραβικά Εμιράτα ενώ ο πατέρας της είναι πιλότος.

Η πετυχημένη σεφ μίλησε επίσης για τα πιάτα που έχουν κάνει αίσθηση στην Βουλή και τις απαιτητικές παραγγελίες που λαμβάνει, τι είπε:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης γευματίζουν συχνά στο εστιατόριο, όπως και η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και ο Βασίλης Στίγκας και ο Δημήτρης Νατσιός. Ο Αλέξης Τσίπρας προτιμά να παραγγέλνει στο γραφείο του. Κάποιες φορές έχουν γίνει παραγγελίες και από το πρωθυπουργικό γραφείο. Οι πελάτες είναι πολύ πιο απαιτητικοί σε σχέση με τα αλλά εστιατόρια.

Υπάρχουν παραγγελίες όπως κοτόπουλο ή χοιρινό medium rare! Δύο κρέατα που δεν παίρνουν βαθμό ψησίματος. Το πιο δημοφιλές πιάτο στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι η γαλλική φασολάδα. Έχει γίνει χαμός με την cassoulet, δεν περίμενα να αρέσει τόσο. Το δεύτερο είναι το κοτόπουλο γιακιτόρι και το τρίτο τα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ και τρούφα».

Η ίδια υποστήριξε στην συνέντευξη της ότι η συγγένεια της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που την έβαλε μέσα στην Βουλή. Επίσης μίλησε για τους γονείς της που την προέτρεψαν να γίνει σεφ ενώ η ίδια ήθελε να γίνει αστυνομικός. Ακόμα δήλωσε ότι στην σχολή μαγειρικής που φοίτησε οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν σεφ-μοντέλο λόγω της εμφάνισής της.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: