Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για τη… δεοντολογία – «Απολύθηκα διότι…»
Τηλεόραση

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για τη… δεοντολογία – «Απολύθηκα διότι…»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για τη… δεοντολογία – «Απολύθηκα διότι…»

Η διπλωματική του απάντηση αν θα είναι στο TV Queen

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και φυσικά ρωτήθηκε αν θα είναι στο TV Queen. Το ριάλιτι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 21.00 στο Οpen και ανάμεσα στις υποψήφιες είναι δασκάλες, παρουσιάστριες από τοπικά κανάλια και δημόσιοι υπάλληλοι.

Η απάντησή του δημοσιογράφου ήταν διπλωματική. «Δεν ξέρω, εσείς πείτε μου. Μπορεί να ξέρει ο Θέμης. Ραντεβού έχω κάνει, έχω μιλήσει. Είμαι έναν χρόνο μετά τη βουλευτική μου ιδιότητα, με ενδιαφέρει η επιστροφή μου στην τηλεόραση, έχω επιστρέψει στη δημοσιογραφία. Έχω μάθει ότι ο επαγγελματισμός υπαγορεύει να μην απορρίπτεις πράγματα. Η μεταλαμπάδευση της γνώσεως είναι σημαντική ειδικά αν υπάρχει ευήκοον ους από την άλλη. Είμαι άνθρωπος που ποτέ δεν πίστεψε στις ταμπέλες. Θεωρώ ότι η μη καθαρόαιμη ζώνη των πρωινών έχει κάνει καλύτερη και πιο έντιμη ενημέρωση από αυτούς που φοράνε το κουστουμάκι της ενημέρωσης και λένε ό,τι τους λέει το ακουστικό. Εμένα για τι με συζητάνε για coach ή κριτή» είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντως του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος άδραξε την ευκαιρία να απαντήσει στον αέρα στον Άγγελο Βουράκη που τον έκρινε ακατάλληλο να μεταδώσει δημοσιογραφική δεοντολογία.

«Θέλω να ενημερώσω τον κ. Βουράκη και τον οποιονδήποτε κ. Βουράκη ότι δημοσιογραφική δεοντολογία είναι δύο πράγματα. Πρώτον, να δίνεις το ρεπορτάζ που έχεις και να λες αυτό που πιστεύεις όχι αυτό που σου υπαγορεύουν και σε κατευθύνουν. Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι κατάλληλος επειδή απολύθηκα από τον ΣΚΑΪ. Απολύθηκα διότι έδωσα το ρεπορτάζ που είχα και είπα αυτό που πιστεύω. Έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο να υπερασπιστεί τον “στάβλο” του» ανέφερε.