Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είχα προβλέψει ότι το Λόγω Τιμής δεν θα πάει καλά»
Τηλεόραση

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είχα προβλέψει ότι το Λόγω Τιμής δεν θα πάει καλά»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είχα προβλέψει ότι το Λόγω Τιμής δεν θα πάει καλά»

Οι τηλεοπτικές αποτυχίες, το Survivor και ο Γιατρός

Καλεσμένος στο Τετ α Τετ του Τάσου Τρύφωνος, στον Alpha Κύπρου, ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος μίλησε για όλους και όλα.

«Ήταν πολύ δύσκολη η σειρά, ο Γιατρός, για να πραγματοποιηθεί, από όλες τις πλευρές. Αφιερώθηκα απόλυτα σε αυτό, όπως έχω κάνει σε λίγα πράγματα. Είχα ανησυχία αν θα μπορέσει να πάει κάτι που είναι τόσο διαφορετικό. Όταν είδα το ιταλικό είπα ναι τη σειρά αυτή θέλω να την κάνω», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και στη συνέχεια μίλησε για τη σκηνοθεσία.

«Μου φαίνεται αστείος ο όρος “θεατράνθρωπος”. Είναι τιμητικός, αλλά είναι και λίγο βερμπαλιστικός. Μια λέξη που τη λέμε για ανθρώπους του θεάτρου. Σχεδόν πάντα οι καλοί σκηνοθέτες, υπήρξαν και καλοί ηθοποιοί. Δεν το φοβήθηκα, είναι πολύ συχνό οι ηθοποιοί να γίνονται σκηνοθέτες. Δεν με κάλυπτε το να παίζω έναν ρόλο, ήθελα να διηγηθώ μια ιστορία», τόνισε.

«Παίζω λιγότερο γιατί μου αρέσει πολύ να φτιάχνω παραστάσεις, αλλά και γιατί δεν έχω απωθημένα ρόλους», εξήγησε για τον λόγο που δεν παίζει ο ίδιος στο θέατρο.

«Είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση, με δυο μικρά διαλείμματα.Όταν είδα ότι αυτό έχει να πει κάτι, ο Γιατρός, είπα το ναι. Έβλεπα μετά μανίας τον Dr House. Είχαμε διαφωνία με τον Θοδωρή Αθερίδη ποιος από τους δυο μας είναι ο Dr House. Πιστεύω ότι βγαίνω λίγο απόμακρος και κρατημένος. Τώρα που μεγάλωσα νομίζω βγαίνω πιο συμπαθητικός. Θα έκανα με μεγάλη χαρά τον Αδύναμο Κρίκο», πρόσθεσε.

Η τηλεόραση

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για τη μικρή οθόνη, το Λόγω Τιμής και τις αλλαγές από τότε μέχρι σήμερα.

«Σήμερα μια μεγάλη επιτυχία είναι στο 20%. Οι παλιές είναι τουλάχιστον διπλάσιο. Τώρα υπάρχουν τόσα πράγματα να δεις, άρα ένα προϊόν δύσκολα μπορεί να βρει τη θέση του και να δημιουργήσει μια ιστορία. Από την άλλη, αυτή η προσφορά, δημιουργεί μεγαλύτερη ανάγκη σε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Έτυχε να μην κάνω 15 χρόνια στην τηλεόραση. Δεν είχα ούτε χρόνο, ούτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν μου προτάθηκε ποτέ τίποτα ενδιαφέρον. Η πρόταση για τον Γιατρό ήρθε με μέσω, πλαγίως. Οι άνθρωποι διστάζουν να μου κάνουν προτάσεις, εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος να μου κάνεις πρόταση», σημείωσε.

«Το Λόγω Τιμής είχα προβλέψει ότι δεν θα πάει καλά. Είχα πει ότι είμαι μέσα, αλλά υπάρχει ένα θέμα, όποιος έχει δει το πρώτο, περιμένει να του δώσουμε πίσω τα νιάτα του, αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν μπορούσε τις προσδοκίες που έθεται να τις φέρει σε πέρας», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Έλεγαν ότι έκανε το Survivor για τα λεφτά»

«Στον Γιατρό φοβόμουν, ξέροντας ότι τα προγράμματα στα κανάλια θα ήταν πολύ ανταγωνιστικά και όχι με πολλά μεγάλα ονόματα», δήλωσε και μίλησε για τα reality.

«Είπα αμέσως ναι για το Survivor. Ήταν το 2006, εγώ είχα έναν γιο ενός, ήμουν παντρεμένος και δούλευα στο θέατρο συνεχώς καμιά 20ετία. Δούλευα τόσο στο θέατρο που δεν έκανε τίποτα, δεν είχα πει καμία άλλη χώρα και κάπως έτσι είπα το ναι. Λέω “τι; Να πάω 40 μέρες στον Παναμά; Φύγαμε!”. Δεν το περίμεναν. Θα φροντίσω να κάνω ένα ριάλιτι που δεν έχει τρασίλα, αν έχει δεν θα το κάνω. Τίποτα δεν είναι στο χέρι σου, αλλά γι αυτό έχεις κάποια αίσθηση πριν το κάνεις», τόνισε.

Για τους Προδότες: «Μου αρέσουν πάρα πολύ. Έλεγαν ότι έκανα το Survivor για τα λεφτά. Έκλεισα να το κάνω πριν μάθω τα λεφτά».

«Έβλεπα το Survivor στην πανδημία, το είδα όλο. Τώρα δεν νομίζω ότι θα έβλεπα ξανά αυτό το προϊόν», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για την πολιτική και τις θέσεις που έχει πάρει, αλλά και για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς στα social media, πριν τα κλείσει.

«Είναι άδικο, αλλά και ανθρώπινο να στοχοποιήσε επειδή είσαι φίλος με κάποιον. Οι άνθρωποι δεν είμαστε λογικά όντα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον γιο του, ο οποίος μάλιστα σπουδάζει γιατρός στην Ιταλία.

«Μέναμε μαζί με τον γιο μου τα τελευταία δυο χρόνια για να τον στρώσω λίγο, γιατί είχε διάβασμα. Μου έλειψε που έφυγε», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι