Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δέχτηκα πόλεμο από παίκτες που βγήκαν και από δημοσιογράφους»
Τηλεόραση

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δέχτηκα πόλεμο από παίκτες που βγήκαν και από δημοσιογράφους»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δέχτηκα πόλεμο από παίκτες που βγήκαν και από δημοσιογράφους»

Τους κατηγόρησε για λάσπη εναντίον του

Με φούξια πλουμιστό πουκάμισο και δηλώνοντας ότι έχει τρακ εμφανίστηκε στο Καλό μεσημεράκι ο αποχωρήσας από το Survivor Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Με έχετε μπλοκάρει πάρα πολύ. Στο ριάλιτι είμαι καλός, εδώ στις εκπομπές έχω λίγο τρακ» είπε.

«Κοιμόμουν με τη συνείδησή μου καθαρή, δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Δεν το λέω εγωιστικά, το λέω με πλήρη επίγνωση. Τι βγήκε προς τα έξω δεν με αφορά. Νιώθω την πικρία αλλά μέσα μου νιώθω πολύ καλά.

Είδα πάρα πολύ πόλεμο από παίκτες που αποχώρησαν χωρίς να έχω σύνδεση με αυτά που λέγανε. Δέχτηκα πόλεμο από δημοσιογράφους. Γιατί να εστιάσουν σε μένα; Επειδή είμαι λίγο πιο λάου;

Μετά από 6 χρόνια στην τηλεόραση έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, όλο αυτό το γύρω γύρω. Όταν προσπαθούν να πετάξουν λάσπη ή να με διαβάλουν με έναν τρόπο που είναι ανήθικος με τρώει το δίκιο, δεν μπορώ να ηρεμήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε θα ήθελε τηλεοπτικά ότι θέλει να κάνει κάτι που να του αρέσει και όχι ό,τι έκανε στη Σίσσυ Χρηστίδου. «Πάντως τη Σίσσυ την αγαπάω πάρα πολύ. Θέλω να κάνω κάτι που να μπορώ να το υποστηρίξω. Είμαι πάρα πολύ αντιτηλεοπτικός. Θα φάω τα πεζοδρόμια όπως κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι.

«Είμαι ελεύθερος και μόνος» είπε ευθαρσώς ενώ αναφερόμενος για τις κοπέλες που πήγε στη ζούγκλα είπε «με έχεις για τόσο χαζό να πάω με μια κοπέλα να πάω πού; Γιατί δεν με κατηγορήσαν για κάτι ερωτικό με τον Μπάρτζη που πήγαινα τα βράδια; Και να θέλεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι, πολλά μάτια, λίγο φαγητό, όρεξη μηδέν, βρώμα να μυρίζουν σαν κουνάβια» είπε.