Κόρα Καρβούνη: «Έχουν αδικηθεί πολύ οι εμπορικοί ηθοποιοί στο θέατρο»
Τηλεόραση

Κόρα Καρβούνη: «Έχουν αδικηθεί πολύ οι εμπορικοί ηθοποιοί στο θέατρο»

Κόρα Καρβούνη: «Έχουν αδικηθεί πολύ οι εμπορικοί ηθοποιοί στο θέατρο»

H Κόρα Καρβούνη καλεσμένη στην εκπομπή Fay's time

H Κόρα Καρβούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s time και μίλησε για την υποκριτική, την επαγγελματική της ενασχόληση και την τηλεοραση.

Αναφερόμενη στην υποκριτική και την επαγγελματική της ενασχόληση, είπε:

«Όταν έχω μια επιτυχία το συνειδητοποιώ. Εγώ δεν πιστεύω στο ταλέντο αλλά στη σκληρή δουλειά. Η υποκριτική τέχνη είναι μια επίκτητη τέχνη, δεν γεννιέσαι ηθοποιός. Η δουλειά αυτή θέλει επιμονή και πειθαρχία. Θέλει προπόνηση. Κάνω προπόνηση σε παιδιά που θέλουν να μπουν στην υποκριτική αλλά και με ήδη εργαζόμενους ηθοποιούς. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος που το κάνει αυτό στην Ελλάδα, το να βλέπεις την κάμερα και να βοηθάς τον επαγγελματία ηθοποιό, όχι για το θέατρο, για την τηλεόραση».

Για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ανέφερε:

«Τηλεόραση έκανα πάντα σποραδικά και όχι στο εύρος της καθημερινής σειράς. Αγαπούσα πάντα την τηλεόραση και βαθιά. Θεωρώ ότι είναι μια παρά πολύ σημαντική ψυχαγωγία για τον κόσμο και ειδικά για τον κόσμο που είναι εκτός Αθήνας.

Ψυχαγωγούμε όλη την Ελλάδα που δεν μπορεί να μας δει στο θέατρο και για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό και θέλω να ανεβάζουμε όλο και περισσότερο το επίπεδο της τηλεόρασης. Εγώ αυτό μπορώ να το κάνω μόνο υποκριτικά. Το θεωρώ πολύ σημαντικό για εμένα.

Δεν το έκανα απαξιωτικά ότι δεν βρισκόμουν στην τηλεόραση. Απλά υπήρχε από πολύ παλιά μια νοοτροπία διαχωρισμού σε εμπορικούς και ποιοτικούς το οποίο ήταν πολύ άδικο και ευτυχώς έχει σταματήσει. Έχουν αδικηθεί πολύ οι εμπορικοί ηθοποιοί στο θέατρο».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

«Οι Πανθέοι»: Η Κόρα Καρβούνη μας συστήνει τη «Νίνα Αυγουστάκη»