Κως – Πατέρας Αναστάζια: «Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο Μπαγκλαντεσιανός»
Τηλεόραση

Κως – Πατέρας Αναστάζια: «Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο Μπαγκλαντεσιανός»

Κως – Πατέρας Αναστάζια: «Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο Μπαγκλαντεσιανός»

Μίλησε στο Live News

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τον φόνο της 27χρονης Αναστάζια ο συντετριμμένος πατέρας της έσπασε τη σιωπή του στην εκπομπή Live News ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατό της.

Ο ίδιος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η κόρη του δολοφονήθηκε ενώ πιστεύει ακράδαντα πως ο σύντροφος της 27χρονης δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό που έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αποκλείεται να ισχύουν αυτά που είπε ο κατηγορούμενος. Η Αναστάζια δεν έφτασε ποτέ στο σημείο συνάντησης. Το αγόρι της κόρης μου αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση. Την πρώτη φορά το δήλωσε τηλεφωνικώς και του είπαν ότι πρέπει να πάει το πρωί να το δηλώσει στο αστυνομικό τμήμα της Κω. Στην αστυνομία έγραψαν τα στοιχεία, ακολούθησαν το πρωτόκολλο αλλά δεν έκαναν τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Την επόμενη ημέρα, τον φωνάξανε και άρχισαν να ελέγχουν τις κάμερες. Μετά από αυτό έπιασαν τον Μπαγκλαντεσιανό».

Στη συνέχεια ο πατέρας της 27χρονης τόνισε πως όσα υποστηρίζει στην απολογία του ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές είναι ψέματα.

«Ανοησίες είναι αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, είχαν δώσει ραντεβού με τον Μιχάλ σε ένα μπαρ και η κόρη μου δεν έφτασε ποτέ εκεί. Η κόρη μου έστειλε λίγα λεπτά πριν μήνυμα στο αγόρι της ότι θα είναι στο σημείο συνάντησης. Μετά η κόρη μου έστειλε στο αγόρι της screenshot με το σημείο που θα βρίσκεται. Ο Μίχαλ πήγε σε εκείνο το σημείο, το οποίο απομονωμένο. Και μετά από λίγο έστειλε πάλι νέο screenshot από ένα σημείο που βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά από το πρώτο σημείο. Μέχρι τις 22.00 το βράδυ ήταν στην δουλειά του ο Μίχαλ, σαν σερβιτόρος και δώσανε ραντεβού στις 22.30 στο μπαρ. Η κόρη μου αυτή την ημέρα δεν εργαζόταν. Το αγόρι της ήταν συνέχεια με την αστυνομία, πώς θα μπορούσε να μεταφέρει την σορό της. Με τίποτα ο Μίχαλ δεν θα μπορούσε να της κάνει κακό. Σίγουρα δεν συμμετείχε σε αυτό».