Κως: Βγάζει από τον κάδρο των υπόπτων τον 28χρονο ο πατέρας της – «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της»
Τηλεόραση

Κως: Βγάζει από τον κάδρο των υπόπτων τον 28χρονο ο πατέρας της – «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της»

Κως: Βγάζει από τον κάδρο των υπόπτων τον 28χρονο ο πατέρας της – «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της»

Όσα δήλωσε ο πατέρας της στο Live News

Η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω πρόκειται για ένα θρίλερ που μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, με τον 32χρονο από το Μπακλαντέζ είναι ο κύριος ύποπτος.

Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν και τον σύντροφο της 27χρονης αφού κάποια μηνύματα που υπήρχαν στο κινητό της τους προβληματίζουν.

Ο 28χρονος πήγε για συμπληρωματική κατάθεση και εν συνεχεία επέστρεψε στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια.

Ο πατέρας της μιλώντας στο Live News βγάζει εντελώς από το κάδρο των υπόπτων τον σύντροφό της και δηλώνει βέβαιος πώς δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

«Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή. Εγώ πίστευα ότι την απήγαγαν από κάποια μαφία για να έχουν κέρδος. Αυτή η σκέψη σταμάτησε να υπάρχει στο μυαλό μου, όταν οι ελληνικές Αρχές βρήκαν από κάμερες ότι η κόρη του βρέθηκε, σε μία ομάδα και μετά πάνω στο μηχανάκι.

Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δε θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, αυτός εργαζόταν.

Να τους βρούνε και σίγουρα δεν ήταν ένας, ήταν παραπάνω και από την πλευρά της Πολωνίας θα γίνει έρευνα από την εισαγγελία και να τους τιμωρήσουν».

«Ήταν 4 χρόνια στην Ολλανδία και εκεί είναι νόμιμη η μαριχουάνα, δεν ήταν εξαρτημένη, αλλά κάπνιζε. Από εκεί έφυγε γιατί έλεγε ότι εκεί όλοι είναι ναρκομανείς. Δεν έπινε πολύ, δύο μπύρες, λίγο κρασί, ίσως όχι μπύρες μόνο κρασί. Κάηκε από την λαμαρίνα του φούρνου. Γι’ αυτόν τον λόγο, αυτήν την ημέρα δεν πήγε στη δουλειά με τον σύντροφό της. Ήταν να βρεθούν σε ένα μπαρ με τον σύντροφό της μετά τις 22:00 η ώρα το βράδυ. Το κάψιμο ήταν στο χέρι ψηλά.

Εγώ νομίζω ότι επειδή έκαψε το χέρι της ήταν στεναχωρημένη γι’ αυτό τον λόγο και ίσως ήθελε να ανάψει τσιγάρο. Ίσως της υποσχέθηκαν ότι θα την προμηθεύσουν με αυτό και μερικές ώρες ήταν μαζί τους».