Κώστας Καραφώτης: Το Fame Story και η Μάρω Λύτρα – «Ήταν μια αλήθεια μας»
Τηλεόραση

Κώστας Καραφώτης: Το Fame Story και η Μάρω Λύτρα – «Ήταν μια αλήθεια μας»

Κώστας Καραφώτης: Το Fame Story και η Μάρω Λύτρα – «Ήταν μια αλήθεια μας»

Ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε ιστορίες από τη συμμετοχή του στο σόου ταλέντων

Στο προτελευταίο επεισόδιο του ANT1 Flashback καλεσμένος ήταν ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος έκανε τη δική του αναδρομή στην εποχή του Fame Story 2 μέσα από το οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Ανάμεσα σε όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σχέση που δημιούργησε τότε με τη Μάρω Λύτρα, η οποία και πήρε μεγάλη έκταση μέσα από τα μίντια.

«Η καλύτερη στιγμή του Fame Story στο κομμάτι της ανάθεσης τραγουδιού, θα το πω εγώ γιατί κανένα άλλο τραγούδι δεν με ακολούθησε δισκογραφικά πέραν του ντουέτο με την Μάρω Λύτρα, ήταν το “Μίλα μου”. Αγαπήθηκε πάρα πολύ και έπαιξε πάρα πολύ στα ραδιόφωνα, κάτι το οποίο βέβαια εμείς δεν το ξέραμε τότε γιατί έπαιζε πάρα πολύ όσο εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Είχε κάνει όμως αίσθηση».

«Για το ειδύλλιο με την Μάρω και ότι άλλο υπήρξε στο παιχνίδι υπήρξε πολύς κόσμος που ταυτίστηκε με αυτό, πάρα πολύς κόσμος. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι όλο αυτό ήταν μια αλήθεια μας τότε. Σίγουρα όλο αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε σχέδιο, δεν ήταν κάτι το οποίο χρειάστηκε προετοιμασία ή κάτι άλλο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι το θρυλικό Fame Story επιστρέφει ύστερα από 17 χρόνια στο Star αυτή τη φορά και με τη «χρυσή» υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη και της Barking Well Media.

Η διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία ανοίγει ξανά τις πόρτες της τον προσεχή Σεπτέβριο και ψάχνει τα επόμενα ταλέντα που θα ταρακουνήσουν τη μουσική σκηνή.

Μία μοναδική υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί αφού ο δαιμόνιος Νίκος Κοκλώνης κατέχει το «άθλημα» της ψυχαγωγίας και πάντα μας εκπλήσσει με τα πιο θεαματικά σόου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Τι θα διδάσκονται φέτος οι υποψήφιοι της ακαδημίας;

Fame Story: Αυτά είναι τα ανεπανάληπτα έπαθλα που θα δοθούν στο μουσικό ριάλιτι

Fame Story: Η μουσική ακαδημία επιστρέφει ανανεωμένη! Δείτε το trailer!