Κώστας Κωστόπουλος: Απαλλαγή του σκηνοθέτη για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Τηλεόραση

Κώστας Κωστόπουλος: Απαλλαγή του σκηνοθέτη για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας

Κώστας Κωστόπουλος: Απαλλαγή του σκηνοθέτη για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας έκανε λόγο για έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων

Την απαλλαγή του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου από το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου το καλοκαίρι του 2010, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Δεν υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία στην υπόθεση αυτή. Προσπαθούμε να πιαστούμε από κάποιες κλωστές, η καταγγελία που έγινε είναι κόντρα στη κοινή λογική», είπε ο εισαγγελέας αναφερόμενος στην μήνυση της ηθοποιού, η οποία έχει υποστηρίξει ότι ο Κ. Κωστόπουλος την βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, όπως έχει υποστηρίξει η καταγγέλλουσα στο γεύμα που είχε με τον σκηνοθέτη στο «Vila Mercedes» ήπιαν αρχικά ένα μπουκάλι κρασί και στη συνέχεια εκείνος παρήγγειλε και δεύτερο, ενδεχομένως όπως ανέφερε, και τρίτο και τότε εκείνη άρχισε να νιώθει ζαλισμένη και να χάνει τη συνείδησή της.

Αργότερα, – σύμφωνα με την καταγγελία της – βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του σκηνοθέτη με εκείνον να βρίσκεται πάνω της και να την βιάζει.

Εκείνη άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει και του ζήτησε να την πάει σε ένα άλλο κέντρο που βρίσκονταν μια φίλη της.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας με την πρότασή του προς το δικαστήριο ζήτησε σήμερα την απαλλαγή του κατηγορουμένου από το αδίκημα του βιασμού κάνοντας λόγο για έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων.

Φίλοι και οικείοι του σκηνοθέτη στο άκουσμα της απαλλακτικής πρότασης του εισαγγελέα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Διαβάστε επίσης

Έλενα Αθανασοπούλου (για την απόφαση για τον Κώστα Κωστόπουλο): «Δεν ήθελα κάποια εξωδικαστική συμφωνία»