Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις του για το τηλεοπτικό μέλλον Καινούργιου, Αρναούτογλου, Σκορδά
Τηλεόραση

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις του για το τηλεοπτικό μέλλον Καινούργιου, Αρναούτογλου, Σκορδά

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις του για το τηλεοπτικό μέλλον Καινούργιου, Αρναούτογλου, Σκορδά

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα πρόσωπα της τηλεόρασης

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε τις προβλέψεις για το 2024 στην ελληνική τηλεόραση ο Κώστας Λεφάκης και προέβλεψε το μέλλον της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο επιτυχημένος αστρολόγος αναφέρθηκε στους παρουσιαστές των εκπομπών αλλά και σε αυτούς που φαίνεται ότι θα επανέλθουν δυναμικά μέσα στη χρονιά.

Ελένη Τσολάκη

«Είναι Κριός, έχει φίλους και αντιπάλους και θεωρώ ότι θα μείνει εκεί που είναι. Μπορεί να μην είναι στο ίδιο κανάλι, αλλά στην τηλεόραση θα συνεχίσει να υπάρχει».

Ζήνα Κουτσελίνη

«Είναι στην αρχή του Ταύρου. Έχει κάνει φασίνα και αγγαρεία πολλή στο χώρο της δουλειάς. Ίσως να πάει και κάπου αλλού αργότερα. Τώρα λίγο πιέζεται ή κουράζεται αλλά είναι άξια και έχει μέλλον».

Κατερίνα Καινούργιου

«Είναι ο Ταύρος που δεν χαμπαριάζει. Οι Ταύροι είναι νάρκισσοι, πεισματάρηδες, απόλυτοι. Έχει το κοινό της που την ακολουθεί και έχει μέλλον. Πιστεύω ότι μπορεί να έχουμε μια μετακίνηση. Θα μαγειρευτεί πριν από τον Απρίλιο. Όπως θα περάσει και έναν σημαδιακό Μάρτιο».

Σοφία Χατζηπαντελή

«Είναι Δίδυμος και δεν έχει εισπράξει την τύχη όσο θα έπρεπε. Είναι μικρή, έχει μέλλον στην τηλεόραση. Ενδεχομένως να αλλάξει είδος ή ύφος».

Γιώργος Λιάγκας

«Δίδυμος του Μαΐου. Είναι σαν τους anchormen των ειδήσεων τους βραδινούς που είναι σταθεροί και μένουν μεγάλο διάστημα. Μεταβολές και αλλαγές στη ζωή του θα έχει το 2024. Θα παραμείνει στην τηλεόραση αλλά θα είναι σε άλλη εργοδοσία».

Ναταλία Γερμανού

«Το καθεστώς τηλεόραση θα έχει πάντα ανοιχτό τις πόρτες του για αυτή. Θεωρώ ότι το 2025 θα είναι καθοριστικό. Θα συνεχίσει και σε αυτή την επόμενη σεζόν να δίνει το παρόν».

Νίκος Μουτσινάς

«Προσπαθεί να βρει άλλη φόρμα. Έχει κλείσει ο κύκλος πραγμάτων που έκανε και δεν έχει ανοίξει ο καινούργιος».

Μάρκος Σεφερλής

«Κι αυτός Παρθένος. Μια μπαίνει, μια βγαίνει από την τηλεόραση. Έχει μέλλον στο θεατρικό σανίδι».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Θα γυρίσει στην τηλεόραση αλλά όχι ακόμα. Δεν έχει κλείσει ο κύκλος με την τηλεόραση».

Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Έχει αποδειχθεί ότι σε οτιδήποτε κι αν κάνει είναι δημοφιλής. Το 2024 θα πάρει αποφάσεις και νέες θέσεις. Θα κριθεί το καλοκαίρι. Μεγάλες οι πιθανότητες να αλλάξει είδος εκπομπής και άλλο πόστο. Ευνοείται στην τηλεθέαση. Θα είναι αρεστός, ο ίδιος δεν είναι τόσο καλά με τις συνθήκες και θα εμπνευστεί στην πορεία του 2024 να κάνει μια αλλαγή».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Είναι συμπαθής φιγούρα και αρέσει στις γυναίκες. Έχει δυνατότητες να παραμείνει στο ίδιο είδος. Και να την αντικαταστήσουν, δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης».

Φαίη Σκορδά

«Έχει δυνατότητες να έχει μια ακόμη χρονιά στο ΣΚΑΪ. Θα είναι ευαίσθητο το διάστημα της άνοιξης και το καλοκαίρι ίσως αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Ίσως της γίνει και μια άλλη πρόταση και αμφιταλαντευτεί».

Ιωάννα Μαλέσκου

«Είναι περισσότερο άτυχη παρά ακατάλληλη για το πόστο αυτό. Καμιά φορά μπορεί να μην είσαι τόσο ταλαντούχος αλλά να τρέχει η τηλεθέαση γιατί στο χρωστάει το πεπρωμένο. Είναι καλύτερη από αυτό που νομίζει το σύστημα αλλά δεν έχει τον παράγοντα της τύχης τόσο τονισμένο. Πιστεύω θα γυρίσει στην τηλεόραση για τη σεζόν Σεπτέμβρη 2024 με καλοκαίρι 2025».

Διαβάστε επίσης

Super Κατερίνα: Το φλουρί στον Ανδρέα Μικρούτσικο – Το δώρο-«απειλή» της Κατερίνας Καινούργιου!