Κώστας Νικούλι: «Είχα πλακωθεί και με ένα παλικάρι που είχε πει κάτι για την καταγωγή μου»
Τηλεόραση

Κώστας Νικούλι: «Είχα πλακωθεί και με ένα παλικάρι που είχε πει κάτι για την καταγωγή μου»

Κώστας Νικούλι: «Είχα πλακωθεί και με ένα παλικάρι που είχε πει κάτι για την καταγωγή μου»

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε για το αν έχει δεχτεί ρατσιστικά σχόλια, τη δημοσιότητα και το κορίτσι του

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Θανάση Πάτρα για τα παιδικά του χρόνια, τον ρατσισμό που έχει βιώσει για την καταγωγή του, την δημοσιότητα και την σχέση του με την Κατερίνα Μαούτσου.

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, είπε:

«Εγώ μεγάλωσα στο Φάληρο, έζησα στο συγκεκριμένο σπίτι από τρίτη δημοτικού. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν τέλεια γιατί είχαμε την γειτονιά μας εδώ στο Φάληρο παίζαμε. Οι γονείς μου στην Αλβανία ήταν ο πατέρας μου καθηγητής Γαλλικών και η μητέρα μου πολιτικός μηχανικός. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, ο πατέρας μου δούλευε οδηγός η μητέρα μου σε φούρνο. Αλβανικά δεν έμαθα από τους γονείς μου, μόνος μου μέσα από την δουλειά».

Για τον ρατσισμό που έχει βιώσει για την καταγωγή του και την δημοσιότητα, ανέφερε:

«Έχω βιώσει ρατσισμό, είχα πλακωθεί και με ένα παλικάρι που είχε πει κάτι για την καταγωγή μου. Αν είσαι ξένος θα είσαι πάντα ξένος. Πολλοί νέοι το έχουν ξεπεράσει, το βλέπω και από τη ζωή μου, τα σχόλια έρχονται από τις μεγαλύτερες ηλικίες».

«Τη δημοσιότητα την απολαμβάνω όταν δίνεται με καλή πρόθεση και αγάπη. Προσπαθώ να το ανταποδώσω όταν μου δίνεται».

Επίσης μίλησε για την σχέση του με την Κατερίνα Μαούτσου, τι είπε:

«Με πρόσχημα την δουλειά τηλεφωνούσα στην Κατερίνα να βρεθούμε για να γνωριστούμε καλύτερα και πέτυχε εν μέσω καραντίνας. Είμαι όντως μονογαμικός και ζηλιάρης, η ζήλια έχει να κάνει με ένα δικό μου τραύμα. Προσπαθώ να το ξεπεράσω και με την Κατερίνα το δουλεύουμε και δεν έχει χώρο για ζήλια».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: