Κώστας Τουρνάς: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας βαθιά αισιόδοξος άνθρωπος. Θα ήταν όφελος να τον είχαμε ανάμεσά μας»
Τηλεόραση

Κώστας Τουρνάς: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας βαθιά αισιόδοξος άνθρωπος. Θα ήταν όφελος να τον είχαμε ανάμεσά μας»

Κώστας Τουρνάς: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας βαθιά αισιόδοξος άνθρωπος. Θα ήταν όφελος να τον είχαμε ανάμεσά μας»

Όσα είπε στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, βρέθηκε ο Κώστας Τουρνάς και μίλησε για τη ζωή του αλλά και τον καλό του φίλο και αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο.

«Δεν νομίζω ότι έχω υιοθετήσει κάτι για να κάνω εντύπωση ή να πειράξω τον κόσμο. Όσον αφορά το Δεν μετανιώνω έχει σκέψη από πίσω. Τι από ό,τι έχεις διορθώσει, αλλάξει, συνειδητοποιήσει στη ζωή σου δεν έγινε μετά από κάτι που έκανες; Όλα γίνονται μετά τη δράση. Άρα το Δεν μετανιώνω είναι το αποτέλεσμα που είναι ωφέλιμο. Είμαι ψύχραιμος, συνειδητοποιημένος. Πάντα θες να κάνεις επιτυχία, να αρέσει στους ανθρώπους αυτό που κάνεις αλλά δεν ήταν στο κεφάλι μου. Στην σκέψη μου ήταν τι πρέπει να πούμε να ανακουφίζει, να έχει ένα όφελος.

Από την νευρικότητα που υποβόσκει γίνονται πολλά τσιγάρα την ημέρα νευρικά. Δεν έχω δοκιμάσει να το κόψω! Έμαθα να ελέγχω την νευρικότητα όταν τείνει να φτάσει σε ακρότητα που συνέβη 1-2 φορές στη ζωή μου. Όπως το να κλείσω και να σπάω την πόρτα. Όταν το χάσεις μπορεί να γίνει. Η νευρικότητα δεν είναι απαραίτητο να έχει ερεθίσματα. Δεν γαληνεύεις! Όλες οι ανθρώπινες ποιότητες που έχουν πιθανότητες να κορυφωθούν είναι αρνητικές και η αιτία που δεν ζούμε 120 χρόνια. Έχουμε μια καλή διατροφή στο σπίτι με τη σύζυγό μου που έρχεται από μόνο του, φυσικό. Εγώ δεν θα το πρόσεχα και θα έπεφτε πιο βρώμικο.

Έχω βρει το άλλο μου μισό στη ζωή! Δεν μπορείς να μένεις αλλιώς, οι άνθρωποι φεύγουν. Είχα πειρασμούς στη δουλειά και δεν σταματάει ποτέ. Αυτή είναι η ζωή μας. Τώρα πώς την οδηγείς και τη φέρνεις its up to you. Δεν είχα κανέναν λόγο να παντρευτώ αν δεν ήμουν έτσι. Δεν συντηρώ τίποτα. Η καθημερινή τριβή από μόνη της δημιουργεί κάποιες μικρές υποχωρήσεις, βήματα μπρος. Δεν μπορείς να το κάνεις πλάνο. Άμα χρειάζεται υποχωρώ, μου είναι εύκολο!.

Πριν από 2-3 μέρες κάναμε μια κουβέντα στο σπίτι και αυτό που είπα είναι πόσο άδικα και γρήγορα έφυγε ο Βλάσης Μπονάτσος. Ένας άνθρωπος τόσο ζωντανός. Όφελος να τον είχαμε ανάμεσά μας! Ο Βλάσσης ήταν ένας ανησύχαστος άνθρωπος, βαθιά αισιόδοξος, με πίστη στους ανθρώπους.

Το τετελεσμένο για μένα δεν επιδέχεται ούτε σκέψεις, ούτε συναίσθημα. Δεν με φοβίζει ο θάνατος. Αν τον επεξεργαστείς στο κεφάλι σου γίνεται ένας τεράστιος φόβος με πολλά γεννητούρια. Δεν τον επεξεργάζομαι, δεν τη βάζω στο κεφάλι μου να την καταλάβω, να δημιουργήσω πιθανότητες. Δεν με απασχολεί. Όταν ξέρεις από μικρό παιδί την έννοια της αποχώρησης, είναι πολυτέλεια να την σκέφτεσαι. Δηλητηριάζεις τη ζωή σου!».

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Αμαλία και Ντίνος φιλιούνται παθιασμένα αλλά ξαφνικά…