Κώστας Τσουρός: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής του – Όλες οι λεπτομέρειες
Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής του – Όλες οι λεπτομέρειες

Κώστας Τσουρός: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής του – Όλες οι λεπτομέρειες

Η νέα εκπομπή του Μega κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

Το πρώτο teaser για τη νέα εκπομπή που θα κάνει ο Κώστας Τσουρός στο Mega είναι στον αέρα και πλέον έγινε γνωστό και το όνομα αυτής.

«Ακόμα δεν είδες τίποτα!» είναι ο τίτλος της εκπομπής που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του καναλιού από τον Σεπτέμβριο τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Ο δημοσιογράφος αποκτά πλέον δικό του βήμα στο κανάλι μετά τη «θητεία» του δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μάλιστα για την ομάδα του μπροστά από τις κάμερες ακούστηκαν τα ονόματα της Νόνης Δούνια αλλά και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, οι επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού όμως που αναμένονται θα δώσουν τις τελικές απαντήσεις.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής πάντως αναλαμβάνει η Ελεάνα Τρυφίδου ενώ στο team μπαίνει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Δήμητρα Καλφούντζου.

«Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα» ανέφερε το δελτίο Τύπου του Mega που περιέγραφε το ύφος της εκπομπής, η οποία θα ενταχθεί στη μεσημεριανή ζώνη των ΣΚ.

Οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές θα ξεκινήσουν την 11η Σεπτεμβρίου, με αυτήν του Κώστα Τσουρού πιθανότατα να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, αν όχι αργότερα.

https://twitter.com/MegaTvOfficial/status/1691027241650524160