Κώστας Τσουρός: «Δεν μπορώ την “καραμέλα” ότι κάποιος έχει παιδιά – Αυτό αφορά τους ίδιους»
Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός: «Δεν μπορώ την “καραμέλα” ότι κάποιος έχει παιδιά – Αυτό αφορά τους ίδιους»

Κώστας Τσουρός: «Δεν μπορώ την “καραμέλα” ότι κάποιος έχει παιδιά – Αυτό αφορά τους ίδιους»

Ο παρουσιαστής σχολίασε τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον Γιάννη Στάνκογλου και την υποτιθέμενη σχέση του με παρουσιάστρια

Το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τον Γιάννη Στάνκογλου και την προσωπική του ζωή, με τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με γνωστή παρουσιάστρια, σχολίασε στην εκπομπή του, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Κώστας Τσουρός. 

Ο δημοσιογράφος, διαβάζοντας την ανακοίνωση του ηθοποιού που ζητούσε από όλους να πουν συγγνώμη στα παιδια του, αλλά και βλέποντας της αναρτήσης της παρουσιάστριας που αναφέρθηκε στα δικά της παιδιά, ξέσπασε, τονίζοντας ότι η «καραμέλα» για τα παιδιά πρέπει να σταματήσει.

«Δεν μπορώ αυτή την καραμέλα του ότι κάποιος έχει παιδιά και ότι κάποιος δεν έχει παιδιά και ότι αν δεν έχεις παιδιά έχουν το δικαίωμα ας πούμε να πούμε ό,τι θέλουνε και επειδή έχεις παιδιά δεν έχουμε το δικαίωμα… Κι επειδή έχεις το δικαίωμα και κριτική είναι διαφορετική, θέλω να τελειώνω με αυτό. Δηλαδή οι δυο τους βρέθηκαν στη θέση αυτή να προσπαθήσουν να πουν στα παιδιά τους ότι δεν ισχύει.

Αυτό αφορά τους ίδιους, οι υπόλοιποι όλοι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική ή να βγάζουμε στην ουσία τα πράγματα στη φόρα γενικότερα, στα μανταλάκια ή οπουδήποτε με το αν έχει παιδιά ο άλλος ή όχι», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Δηλαδή η προσωπική ζωή του καθενός έχει την υπόσταση που της αξίζει και για μένα, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλει στην πρoσωπική ζωή κανενός, εάν ο ίδιος δεν συμμετέχει σε αυτό. Δηλαδή, εγώ δεν διαφωνώ η πληροφορία αυτή όντως υπήρχε, αλλά αν κάποιος συνάδερφος ρωτούσε τον ίδιο τον Γιάννη Στάνκογλου σε συνέντευξη ή τη Σίσσυ Χρηστίδου σε μια άλλη συζήτηση, σε μια συνέντευξη και ρωτούσαν εκεί, θα το δικαιολογούσα.

Το να βγεις από μόνος σου να πεις, χωρίς να εμπλοκή των δύο ενδιαφερόμενων, το ότι έχουν σχέση δύο άνθρωποι, είναι μόνο κουτσομπολιό, τίποτα άλλο. Η δημοσιογραφία πολλές φορές πάει περίπατο, το θέμα είναι τι εξυπηρετεί αυτό», πρόσθεσε.

«Είναι δική μου επιλογή αν δεν έχω παιδιά και αυτός που δεν έχει παιδιά έχει γονείς και αδέρφια», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή του στο Mega>

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Στάνκογλου: Εξοργισμένος μετά τις φήμες – «Ανακαλέστε ρητώς, ζητήσετε ευθέως συγγνώμη από τα παιδιά μου»