Κώστας Τσουρός – Πρεμιέρα με χαιρετίσματα στη Ναταλία: «Θα περπατάμε παράλληλα»
Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός – Πρεμιέρα με χαιρετίσματα στη Ναταλία: «Θα περπατάμε παράλληλα»

Κώστας Τσουρός – Πρεμιέρα με χαιρετίσματα στη Ναταλία: «Θα περπατάμε παράλληλα»

Πώς υποδέχτηκε τους συνεργάτες του και ποια έβαλε σχεδόν τα κλάματα;

Πρεμιέρα έκανε στο Mega με τη νέα του εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα ο Κώστας Τσουρός.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε το κοινό του σε ένα διαφορετικό από το αναμενόμενο πλατό που παραπέμπει όντως σε μία ως επί το πλείστον ενημερωτική εκπομπή.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και την τηλεοπτική του αντίπαλο πλέον, Ναταλία Γερμανού, η οποία επίσης έκανε πρεμιέρα την ίδια ώρα και όπως ανέφερε, στο νου του έρχεται το τραγούδι «Παράλληλα».

«Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα, καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας» ανέφερε.

Ο παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος στην πρώτη του εκπομπή όπου τον πρώτο λόγο έχει αποκλειστικά εκείνος.

Η εκπομπή ξεκίνησε με το τραγούδι «Πρώτη φορά» και πλάνα από την πρόβα με τους συνεργάτες του.

«Αυτοί είμαστε που είδατε στο βίντεο. Καλαβαίνετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος, έχω τρακ γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλημέρα. Είχα πάντα μια κυρία που την έλεγε και εγώ ήμουν δίπλα της. Ήρθε η ώρα η δική μου» είπε μεταξύ άλλων.

«Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούτε σάλτσες. Θα απολαύσετε αυτό που έχουμε ετοιμάσει γιατί δουλεύουμε για εσάς» είπε ακόμα.

Κατόπιν παρουσίασε τους συνεργάτες του, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχεδόν να δακρύζει από τη συγκίνηση για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Ιδιαίτερη παρουσίαση έκανε στον Πάνο Κατσαρίδη που σύστησε ως κολλητό του που ήταν δημοσιογράφος πριν γίνει θεατρικός παραγωγός.