Κώστας Τσουρός σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Αυτό δεν θα το λέγαμε ούτε εμείς του lifestyle»
Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Αυτό δεν θα το λέγαμε ούτε εμείς του lifestyle»

Κώστας Τσουρός σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Αυτό δεν θα το λέγαμε ούτε εμείς του lifestyle»

Ο παρουσιαστής σχολίασε τον επικό διάλογο των παρουσιαστών στην Κοινωνία Ώρα Mega

Έναν απολαυστικό διάλογο είχαν μέσα στην εβδομάδα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη, με τον πρώτο να μη διστάζει να μπει βαθιά σε… άγνωστα gossip για εκείνος λημέρια!

Ο δημοσιογράφος διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα, έφτασε στο θέμα του διαζυγίου των Λάλου-Μαυρίδου και στις φήμες πως θέλουν τον ηθοποιό να έχει προχωρήσει τη ζωή του, κάνοντας σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Παιδιά, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη… επικός διάλογος. Θέλω να πω, Ιορδάνη μου, ότι αυτό που είπες δεν θα το λέγαμε ούτε εμείς που κάνουμε lifestyle», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή του, Ακόμα δεν είδες τίποτα και ξεκίνησε την κουβέντα.

«Λέει: λένε ότι αυτός χώρισε με αυτήν για να είναι με την άλλη. Εκτός του ότι είναι διαβασμένος, το είπε τόσο χύμα που ήταν τόσο ωραίο και μάλλον είναι και αλήθεια, γιατί δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Έχουμε μείνει στις πληροφορίες», συνέχισε να λέει ο παρουσιαστής.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε τον λόγο και τόνισε; «Εμένα μου άρεσε που η Ανθή δεν ήξερε το ρεπορτάζ. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις τη σειρά για να ξέρεις τους ηθοποιούς. Κι εγώ δεν βλέπω Σασμό αλλά τους ηθοποιούς και το θέμα το ήξερα».

«Μπράβο, πάντως, γιατί ήταν απολαυστικός ο διάλογος. Μπορεί τα παιδιά να κάνουν φαινομενικά μία ενημερωτική εκπομπή αλλά δίνουν και μία τέτοια νότα και αυτή είναι η επιτυχία τους. Δεν είναι αυτό το στημένο, υπάρχει αμεσότητα και πολύ καλά κάνουν. Αντί να κάθονται και να σχολιάζουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έτσι ξερά, δίνουν και τις πληροφορίες τους», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.