Κώστας Τσουρός σε Νόνη Δούνια: «Μας δυσκολεύεις λίγο, αλλά…»
Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός σε Νόνη Δούνια: «Μας δυσκολεύεις λίγο, αλλά…»

Κώστας Τσουρός σε Νόνη Δούνια: «Μας δυσκολεύεις λίγο, αλλά…»

Ο παρουσιαστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την υποψήφια στις επερχόμενες Ευρωεκλογές

Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ συμπεριλαμβάνεται το όνομα της Νόνης Δούνια, κάτι που περιμέναμε να συμβεί εδώ και καιρό.

Ως εκ τούτου, η γνωστή πολιτικός θα χρειαστεί να αφήσει τη θέση της στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα!, καθώς έτσι ορίζει ο νόμος.

Ο Κώστας Τσουρός, στην εκπομπή του Σαββάτου 23/3, δεν θα μπορούσε να προσπεράσει το ευχάριστο γεγονός για την ίδια και μάλιστα, μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

«Θέλω να σου πω ότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα στην Ευρωβουλή, ανεξαρτήτως κόμματος. Ένας έντιμος και ικανός άνθρωπος και έχεις και το ήθος που το ξέρουμε όλοι. Σημαντικό είναι να υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες, για να βοηθήσουν τη χώρα και την Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

«Με συγκινείς πάρα πολύ, είναι τιμητικό για εμένα να βρίσκομαι σε αυτό το ψηφοδέλτιο. Χαίρομαι πάρα πολύ και για την επιλογή σου προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι να ήμουν αυτή που ήθελες να είμαι. Είναι πολύ σημαντικό και το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω και θα το πολεμήσω και χαίρομαι που πιστεύεις σε εμένα», απάντησε η Νόνη Δούνια.

«Μας δυσκολεύεις λίγο. Θα χρειαστεί να λείψεις για κάποιον καιρό, αλλά επειδή ξέρω πόσο το θέλεις, χαίρομαι πιο πολύ γι αυτό», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε ακόμα

Νόνη Δούνια: Ανακοινώθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο – Τι θα γίνει με την παρουσία της στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα»;