Κωστής Μαραβέγιας: «Δεν με φλερτάρουν στα social. Είμαι πολύ φλώρος μάλλον…»
Τηλεόραση

Κωστής Μαραβέγιας: «Δεν με φλερτάρουν στα social. Είμαι πολύ φλώρος μάλλον…»

Κωστής Μαραβέγιας: «Δεν με φλερτάρουν στα social. Είμαι πολύ φλώρος μάλλον…»

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη για ένα ευτράπελο του καλοκαιριού, την ευτυχία και πως την αντιλαμβάνεται, τα social media και το φλερτ, την απόφαση του να παντρευτεί και καλλιτεχνικά του όνειρα.

Αρχικά μίλησε για ένα ευτράπελο το οποίο συνέβει το καλοκαίρι που πέρασε:

«Φέτος το καλοκαίρι στον Πύργο που είχα πάει για συναυλία δεν είχε καμαρίνια, είχε μια καφετέρια και πήγα για την ανάγκη μου. Όταν βγήκα στην σκηνή και άρχισα να τραγουδάω έβλεπα τα βλέμματα όχι σε εμένα ακριβώς, λίγο πιο κάτω. Σκεφτόμουν τι δεν πάει καλά. Έρχεται ο κιθαρίστας μου και μου λέει, ”Κωστή το φερμουάρ σου είναι αυτό”».

Για την άποψη του για την ευτυχία, σχολίασε:

«Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος αν δεν έχεις δυστυχήσει έστω και για λίγο στη ζωή σου».

Για τα social media και το φλερτ, δήλωσε:

«Δεν με φλερτάρει κανείς στα social κανείς! Γιατί; Δεν εμπνέω το φλέρτ; Τι γίνεται; Είμαι πολύ φλώρος μάλλον, δεν ξέρω…».

«Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχω βιώσει ήταν σε μια συναυλία μου από ένα ”ντούκι”. Ανέβηκε τη σκηνή με δυσκολία, έριξε δύο σεκιούριτι κάτω, έτοιμος να μου επιτεθεί. Τότε σκέφτηκα, ”κάτι έχω κάνει και δεν το θυμάμαι”. Έρχεται προς τα εμένα για μου λέει, ”Σ’ αγαπάω Μαραβέγια!”».

Για την γάμο του, ανέφερε:

«Το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι που παντρεύτηκα,  υπάρχει πιο ακραίο; Δεν το περίμενα ποτέ! Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, τα τελευταία χρόνια όχι. Η χυλόπιτα πονάει μετά τα τριάντα. Από μικρός έλεγα, ”θέλω να παντρευτώ μια πριγκίπισσα”».

Για καλλιτεχνικά του όνειρα, είπε:

«Θα ήθελα να κάνω και άλλο σινεμά και ας είμαι και ηλεκτρολόγος, να κουβαλάω καλώδια. Έπαιξα και σε ταινία του Β. Κεκάτου που θα βγει του χρόνου. Τραγούδησα μαζί με την μπάντα μου ένα είδος μουσικής που δεν το περιμένατε ποτέ!».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: