Κούγιας: Είχε υπερασπιστεί τον 56χρονο από τη Φθιώτιδα στην υπόθεση δολοφονίας το 1990
Τηλεόραση

Κούγιας: Είχε υπερασπιστεί τον 56χρονο από τη Φθιώτιδα στην υπόθεση δολοφονίας το 1990

Κούγιας: Είχε υπερασπιστεί τον 56χρονο από τη Φθιώτιδα στην υπόθεση δολοφονίας το 1990

Όσα δήλωσε μετά τον πνιγμό του 56χρονου

Σοκ προκάλεσε η διπλή τραγωδία στις Ράχες Φθιώτιδας με έναν 56χρονο και μία 65χρονη να χάνουν τη ζωή τους από πνιγμό στη θάλασσα.

Ο 56χρονος άνδρας έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα, που πνιγόταν, όμως τα νερά τους παρέσυραν και πνίγηκαν.

Φθιώτιδα: «Καλός Σαμαρείτης» με ένοχο παρελθόν – Καταδικασθείς για βιασμό και φόνο ο 56χρονος

Αυτό που προκαλεί ακόμη περισσότερη ανατριχίλα είναι το σκοτεινό παρελθόν πίσω από τον «Καλό Σαμαρείτη» καθώς είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και φόνο ενός κοριτσιού πριν από περίπου 25 χρόνια.

Την άνοιξη του 1990 ο 56χρονος άνδρας είχε κατηγορηθεί για την απόπειρα βιασμού και τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ηλικίας 17- 18 ετών.

Το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκιση του άνδρα, ο οποίος πριν λίγα χρόνια βγήκε από τη φυλακή και επέστρεψε πάλι στο χωριό του.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο δικηγόρος του καλού Σαμαρείτη με το ένοχο παρελθόν και μίλησε στην εκπομπή Live News σχετικά με την υπόθεση του 56χρονου άνδρα.

«Σαν χθες ήταν αυτή η υπόθεση. Φαίνεται ότι υπάρχει μία ανώτερη δύναμη που καθορίζει τα πάντα», σχολίασε αρχικά ο ποινικολόγος.

Κατόπιν εξιστόρισε το χρονικό της υπόθεσης όπως το θυμόταν: «Πριν 33χρόνια μία μητέρα με ένα πατέρα ήρθαν στον γραφείο και μου ζήτησαν να υπερασπιστώ το παιδί τους που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Όταν τους ρώτησα τι υπόθεση ήταν μου απάντησαν μου είπαν ότι αντιμετώπιζε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό».

«Είχε προσπαθήσει να βιάσει ένα κοριτσάκι 17 ετών που ήταν γόνος της πλέον επίλεκτης οικογένειας της περιοχής που το ερωτεύτηκε και έγινε όλο αυτό το δράμα. Όταν τον γνώρισα ήταν ένα πολύ μικρό παιδί και ταλαιπωρήθηκε μέσα στην φυλακή».