Κουσουλός: «Οτιδήποτε συμβεί στην οικογένειά μου και στους συναδέλφους μου είναι υπεύθυνοι αυτοί»
Τηλεόραση

Κουσουλός: «Οτιδήποτε συμβεί στην οικογένειά μου και στους συναδέλφους μου είναι υπεύθυνοι αυτοί»

Κουσουλός: «Οτιδήποτε συμβεί στην οικογένειά μου και στους συναδέλφους μου είναι υπεύθυνοι αυτοί»

Ξέσπασε ο δημοσιογράφος για την μήνυση και τις απειλές που δέχτηκε από την οικογένεια Πισπιρίγκου

Ελεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός μετά τη μήνυση που του έκανε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το περιστατικό έξω από τα δικαστήρια.

Η μητέρα, ο θείος και η αδελφή της κατηγορουμένης από την Πάτρα εξαπέλυσαν απειλές προς το πρόσωπο του δημοσιογράφου τη στιγμή που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση.

Μιλώντας στο TLive μετά την εντολή του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος τόνισε πως αν συμβεί το οτιδήποτε είτε τώρα είτε μελλοντικά στο περιβάλλον του υπαίτιοι θα είναι αυτοί!

«Σήμερα ζήσαμε ένα διπλό δράμα και αφορά όλη τη δημοσιογραφία. Αφέθηκα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα και επιφυλάσσομαι για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου. Θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Ισχυρίστηκε ότι με τον δείκτη του χεριού μου ακούμπησα το μέτωπό μου, στη συνέχεια την έδειξα και γέλασα. Αυτό ισχυρίστηκε. Το θέμα εδώ είναι βαθύτερο, έχει να κάνει με τη δημοσιογραφία. Με το δικαίωμα του δημοσιογράφου να αποκαλύπτει και να κάνει τη δουλειά του. Ενώ βρισκόμουν στον τηλεοπτικό αέρα, η αδερφή και η μητέρα ήρθαν και εξαπέλυσαν μπροστά στις κάμερες έναν απίστευτο λεκτικό προπηλακισμό. Με είπαν παλιάνθρωπο, με απείλησαν άμεσα και έμμεσα. Μίλησαν για τα παιδιά μου και εγώ τα υπέμεινα με στωικότητα. Αν δεν γινόταν αυτά στις κάμερες που θα έφταναν; Θα με χτυπούσαν; Ευτυχώς οι δημοσιογράφοι δεν βάζουν ανθρώπους στη φυλακή. Κάνουν έρευνα είτε είναι αρεστή είτε όχι σε κάποιους.

Αφού έληξε το επεισόδιο της λεκτικής βίας χωρίς να αντιδράσω, κλήθηκα από τις αστυνομικές αρχές να μπω στις αίθουσες του δικαστηρίου και να καταγράψουν το συμβάν. Ήμουν έξω από το δικαστήριο και άκουσα να φωνάζει η κατηγορουμένη και λίγο αργότερα έμαθα ότι έκανε μήνυση η κατηγορουμένη. Διπλή στοχοποίηση υπάρχει εδώ. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι πίσω από αυτό το σενάριο! Δήθεν απείλησα την κατηγορουμένη γιατί ακούμπησα το δάχτυλό μου στο μέτωπο. Το βαρέλι δεν έχει πάτο!».

«Είναι πρωτοφανής αυτή η στοχοποίηση όλων όσων κάνουν τη δουλειά τους σε αυτή την υπόθεση. Κρινόμαστε από τους τηλεθεατές, από τους αναγνώστες και τώρα πρέπει να κριθούν και αυτές οι συμπεριφορές. Απορώ τι θα γινόταν αν δεν ήταν οι κάμερες! Είναι ένα μήνυμα και το κάνω για προάσπιση την σωματική των συνεργατών, τη δική μου και της οικογένειάς μου. Οτιδήποτε και αν συμβεί τώρα ή στο μέλλον, οποιαδήποτε τρίχα πειραχτεί είτε των παιδιών μου, των συνεργατών μου, της συντρόφου μου υπεύθυνοι υπάρχουν και είναι αυτοί που φάνηκαν στην κάμερα».

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Κουσουλός: Φωτογραφία από το περιπολικό μετά τη μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου