Κρατερός Κατσούλης: «Έχω τρομάξει από την ώρα που γεννήθηκε, δεν περίμενα τώρα!»
Τηλεόραση

Κρατερός Κατσούλης: «Έχω τρομάξει από την ώρα που γεννήθηκε, δεν περίμενα τώρα!»

Κρατερός Κατσούλης: «Έχω τρομάξει από την ώρα που γεννήθηκε, δεν περίμενα τώρα!»

Αφοπλιστικός για τη σχέση του με τα παιδιά του, την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεόραση

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10 και αναφέρθηκε στην κόρη του, Αέλια, που μπαίνει στην εφηβεία. Τον τρομάζει αυτό;

«Έχω τρομάξει από την ώρα που γεννήθηκε, δεν περίμενα τώρα! Μαζί με όλα αυτά τα συναισθήματα της απόλυτης χαράς έρχεται και ο τρόμος. Από την ώρα που βλέπεις μπροστά σου ένα παιδί κάνεις διάφορα επιφωνήματα. Έχεις φανταστεί λίγο πώς είναι. Πολλοί φίλοι που είχαν παιδιά μου έλεγαν “καλά καλά θα δεις!”. Η ανησυχία για το παιδί σου δεν τελειώνει. Το σημαντικότερο είναι να πούμε όλα αυτά που νομίζουμε ότι θα δώσουν μια ευτυχέστερη ζωή και μετά… μια προσευχή!» ανέφερε.

«Φέτος αποφάσισα να μην είμαι μόνιμα στην τηλεόραση ή στο θέατρο γιατί έχω αναλάβω την ευθύνη να οργανώσω καλύτερα τον πολυχώρο μου

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση αλλά οι συνεργασίες. Πάντα με ένοιαζε η διαδικασία. Ως ηθοποιός έχω μάθει ότι η πρόβα έχει σημασία. Ούτε η παρουσίαση μου λείπει. Δεν έχω αποποιηθεί κάτι. Δεν θα το ξανάκανα. Θα μπορούσα να κάνω κάποιο παιχνίδι, άλλου είδους εκπομπή ζωντανή, ίσως βραδινή, με άλλη θεματολογία.

Κάποια στιγμή το πρωινό με εμπόδισε να κάνω την άλλη δουλειά μου. Δεν γίνεται να είσαι σε ένα πρωινό που δεν είναι δίωρο, έχει προετοιμασία, δεσμεύεσαι και δεν μπορείς να κάνεις θέατρο.

Παλιότερα έλεγαν αν άλλοι άνθρωποι που είναι ηθοποιοί αν μπορούν να παίξουν και έλεγα καλοδεχούμενοι. Αν μου χτυπήσεις ευγενικά την πόρτα θα πω πέρνα! Καταλαβαίνω αυτό που λένε οι άνθρωποι που έχουν σπουδάσει αυτή τη δουλειά της παρουσίασης. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει. Στο θέατρο αν δεν μπορείς να παίξεις, θα παίξεις μια χρονιά και τελείωσε» ανέφερε για το θέμα αν οι ηθοποιοί πρέπει να γίνονται παρουσιαστές.

Μιλώντας για την Κατερίνα Καραβάτου, την πρώην σύζυγό του, και την κοινή παρουσία τους στην τηλεόραση είπε:

«Ήταν μια χαρά να δουλεύω μαζί της. Υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες στην παρουσίαση που δεν γνώριζα. Η διαφορά ήταν ότι έπρεπε να κοιτάω μια συγκεκριμένη κάμερα. Εγώ με όλα αυτά έπαιζα γιατί πιστεύω στο παιχνίδι. Όλοι οι συνεργάτες ήμασταν φίλοι οπότε έκανα νοήματα στην κάμερα.

Αυτή η δυσκολία ισχύει για όλες τις σχέσεις και με τους συναδέλφους στο θέατρο, θα πρέπει να το βάλεις λίγο στην άκρη» απάντησε για το αν είναι εύκολο να αφήσει τα προβλήματα στο σπίτι έξω από τη δουλειά.

«Είναι ένας πολύ καθαρός, έντιμος άνθρωπος η Κατερίνα.

Ακαριαία είπαμε ότι δεν έχει σημασία η δική μας η σχέση αλλά τα παιδιά και να μην διαταραχθεί η ισορροπία και ασφάλεια των παιδιών μας. Όλο σου το βάρος οφείλει να πέσει στα παιδιά οπότε το εγώ μας καλό είναι να το έχουμε αποδυθεί ούτως ή άλλως όχι μόνο στην περίπτωση ενός διαζυγίου».