Λάκης Γαβαλάς: «Εγώ είμαι ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, ας αφήσουν την εικόνα μου και ας βλέπουν τον λόγο μου»
Τηλεόραση

Λάκης Γαβαλάς: «Εγώ είμαι ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, ας αφήσουν την εικόνα μου και ας βλέπουν τον λόγο μου»

Λάκης Γαβαλάς: «Εγώ είμαι ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, ας αφήσουν την εικόνα μου και ας βλέπουν τον λόγο μου»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay's time

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time για το Zari της Μαρίνας Σάττι, το outfit της σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου για την αφή της φλόγας και τη φωτογραφία του στα σοσιαλ που σχολιάστηκε.

Αναφερόμενος στο Zari της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, είπε:

«Με το ζόρι το ζάρι, κοίταξε το ζάρι κάνει έναν ήχο που κάνει, ”τρρρ τα, τρρρ, τα”, γιατί το έκαναν, ”τα τα τα” και δεν το έκαναν έτσι για να μαλώνει η Δρούτσα  με αυτό; Εξάρες! Το βιντεοκλίπ μπορεί να ξεκίνησε σε καλές στιγμές η ιδέα, σε κακές στιγμές βγήκε. Όχι δεν είναι έτσι η Αθήνα και δεν θα ήθελα να δείξω μια τέτοια Αθήνα.

Βέβαια ένα σουξέ τέτοιο μπορεί να κάνει και ”γκελ”. Εδώ είχε κάνει το ”Μπες μέσα στο καμπριολέ, πάμε για κανά καφέ”, δεν θα κάνει αυτό; Δεν ξέρω αν δεν το ακούγαμε τόσες πολλές φορές αν θα μας έκανε εντύπωση. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες σχεδιαστές και νομίζω ότι ένας από αυτούς θα έπρεπε να κάνει και της Μαρίνας Σάττι το ρούχο για τη Eurovision».

Για το outfit της σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου για την αφή της φλόγας, είπε:

«Η Μαίρη Κατράντζου είναι η βασίλισσα του 3D print. Αυτό έκανε και εκεί αλλά δεν της έκατσε. Εγώ δεν θα έκανα κάτι τόσο εμβληματικό που από φωτογραφία σε φωτογραφία δείχνει σαν να είναι ένα τουριστικό θέμα. Δηλαδή αυτό το όνομα πια είναι διάσημο, μας έχει κάνει γνωστούς σε όλο τον κόσμο.

Αλλά να σας πω, όλος ο κόσμος της μόδας αγαπάει μια φορά τον έναν και μια τον άλλον. Η Μαίρη καταρχήν δεν κάνει κάποιο τζίρο στην Ελλάδα, δεν είναι δηλαδή κάτι. Σαφώς και είναι φοβερή στο print. Ούτε του πατρόν βασίλισσα είναι ούτε κάτι ιδιαίτερο στο φάσμα της μελέτης ενός ολοκληρωμένου πράγματος».

Επίσης μίλησε για τη φωτογραφία του που σχολιάστηκε στα social:

«Εγώ είμαι ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, ας αφήσουν την εικόνα μου και ας βλέπουν τον λόγο μου γιατί αυτό ήταν μόνο η αρχή της υποτιθέμενης πρόκλησης για κάποιους. Για το σχόλιο για την Καρντάσιαν, πρώτον η Καρντάσιαν είναι 1,55 και εγώ είμαι ένα 1,80 και έχω πόδια χορευτή.

Με απασχόλησε κάποια που μου είπε, ”δεν ξέρετε ότι το βλέπουν και τα παιδιά μας;”, εγώ λέω το έκανα για τον μπαμπά τους! Πλάκα κάνω!».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος, Γαβαλάς, Αποστολόπουλος για τις στολές Κατράντζου: «Να ντυθώ Ακρόπολη για να θυμίζω Ελλάδα;» – «Απαύγασμα του κιτς»