Λάκης Γαβαλάς: «Μου λέει “πο@στ@ς, πο@στ@ς!”. Με έπιασε κακία και του τράβηξα το μούσι!»
Τηλεόραση

Λάκης Γαβαλάς: «Μου λέει “πο@στ@ς, πο@στ@ς!”. Με έπιασε κακία και του τράβηξα το μούσι!»

Λάκης Γαβαλάς: «Μου λέει “πο@στ@ς, πο@στ@ς!”. Με έπιασε κακία και του τράβηξα το μούσι!»

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από μοναχούς

Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε το επεισόδιο με τρεις μοναχούς που πρόσβαλαν τον Λάκη Γαβαλά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους τρεις μοναχούς από τη Ρωσία, τον ρώτησε αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «I Love Σουκού» για το συμβάν περιγράφοντας τι ακριβώς διαδραματίστηκε.

«Με στεναχώρησε το γεγονός γιατί το σπίτι μου είναι δίπλα στην εκκλησία, στον Άγιο Διονύσιο. Με πιάνουν ευλαβικές στιγμές στη ζωή μου, ακούω τις καμπάνες και δυστυχώς μετά απ’ αυτό άκουσα πάρα πολλά από μηνύματα για το πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι. Εγώ θέλω ο κόσμος να πιστεύει, να ανάβει το κερί του».

«Πηγαίνω στην αίθουσα και με το που αφήνω την τσάντα μου, γυρίζει αυτός και με γεμάτο το στόμα με φαγητό με ρωτάει “είσαι άντρας ή γυναίκα;”. Παίρνω εγώ το κινητό μου και του λέω “σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση εδώ” για να μην έχω την ευθύνη ότι τον καταγράφω κρυφά».

«Μου ξαναλέει το ίδιο και του απαντάω “εσένα αυτό σου έχει πει ο Θεός να λες; Τελευταία στιγμή μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο, αυτοί καθόντουσαν στην πρώτη θέση και ξαφνικά μου λέει “πο@στ@ς! πο@στ@ς! Ταράχτηκα και το είδαν και οι άνθρωποι δίπλα και μου είπαν “αν θέλεις να έρθουμε ως μάρτυρες, θα έρθουμε».

«Με έπιασε μια κακία και του τράβηξα το μούσι, γιατί εκείνη τη στιγμή θεωρούσα ότι εκπροσωπώ ανθρώπους που πιστεύουν στην Εκκλησία, κάνουν δωρεές, προσεύχονται για πράγματα που τους συμβαίνουν. Αν η Εκκλησία θεωρήσει ότι πρέπει να τους βάλει σε τάξη, ας τους βάλει» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Λάκης Γαβαλάς: Οι προκλητικές προσβολές που δέχτηκε από μοναχούς στο αεροδρόμιο